ציפי בוקר טוב

אומיזו

New member
ציפי בוקר טוב

שלא תביני לא נכון אין לי כוונה לפגוע וההערות שלך בהחלט ענייניות ולעיתים מאד קולעות ובמקום ובכל זאת יש לי הרושם שאת כאן להטיף מוסר ולגרום לאנשים להשתנות, אנשים לא משתנים הם לא מזג אויר ויש כאן בנות שאולי לא מושלמות כמוך וזקוקות קצת לחום ולהכוונה עדינה בכדי לראות את הדברים באור אחר (על מנת להקל עליהן ועל משפחותיהן) ובכל זאת - את נמצאת כאן, למה?! כנראה שמשהו מעיק עליך או משהו מפורום זה קרוב ללבך אז יש אפשרות שתפתחי אלינו הרי ממילא איננו יודעות מי את באמת או שתמשיכי להדחיק הכל בפנים ולהיות מושלמת כלפי חוץ כפי שמצופה ממך וההפסד כולו שלך כי יש כאן אנשים נפלאים בפורום לא פחות משכילים ממך. ואני דרך אגב כן עושה שיקולים כלכליים לפני לידת ילד וכיף לך שאת לא צריכה (והסיבה לא משנה). בכל מקרה שיהיה לך יום נפלא

ציפי ג

New member
אני אגיד לך בדיוק למה אני כאן

יש לי חמישה בנים. תהינה לי חמש כלות. אני רואה בזה בית ספר. ואני לא האם היחידה למסה של בנים שקוראת את הפורום, אם כי היא שומרת על גלימת ההעדרות שלה כל הזמן.

עכשיו הבנתי למי ציפי התכוונה

(אני חושבת). יו, אז אני יודעת בכמה ילדים מדובר

אביא

New member
לנו יש יותר מלציפי

סוף סוף רעיתי עובדת (במשרה מלאה) ולא מתבטלת כמו ציפי.

ציפי ג

New member
הואיל והיא כה עסוקה

היא מספיקה להגיד רק לי למה היא שוקדת על קריאת הפורום?

suzi35

New member
../images/Emo163.gif 5 בנים = 5 כלות!!

זה באמת מאתגר כאשר היחסים עם חמותך לא טובים לחשוב מה יהיה כאשר אני בעזה"ש אהיה גם כן חמות!! האם גם אהיה מכשפה בלתי נסבלת? או אלמד את השיעור ואשתדל כמה שניתן להסתדר עם הכלות שלי. אני חושבת שזה בהחלט יפה שאת כאן ואת מנסה לא לחזור על הטעויות של מי שמספר כאן. לדעתי, תמיד יהיה קונפליקט בין חמות לכלות כי מדובר בשתי נשים המתחרות על אותו הגבר או הגברברון הילדון שלך. אבל מה שחשוב לדעתי זה אם היחסים עם בן הזוג טובים זה מה שנשאר בסוף, שני אנשים מול הטלוויזיה אם יש טלוויזיה בבית!

הגנובה

New member
בנות../images/Emo124.gif - מכירות את דני-דין../images/Emo35.gif

החותנת שתתה את אותו השיקוי

ציפי ג

New member
ועוד הערה, הפעם קצת כועסת

ראשית אני לא יודעת מה התואר של כמעט אף אחד בפורומים. יש כאלו שזה נחשף תוך כדי, ואני אחת מהן, בעיקר משום שאני מנהלת פורום מומחה. הרבה דברים מעיקים עלי, ולו היית קוראת את ההודעות שלי מראשית הפורום היית יודעת בדיוק מה. יש לי את המשקל שלי על הגב. אם אנשים לא משתנים, מה אתן רוצות מחמתיותיכן? הן הרי לא תשתננה? אם אנשים לא מתשתנים למה את מעירה לי? הרי אני לא אשתנה. אני מאמינה בשינו (חו"ח לא המפלגה) אם לא הייתי מאמינה בשינוי האדם, היה לי הרבה יותר קשה בחיים. אתן רוצות לקטר בלי לשמוע דעה של מישהו אחר? אתן רוצות רחמים? יש לכן בשפע. אני בהחלט אומרת צדדים שאתן לא תמיד שומעות אותם כאן, אני מתנסחת בנימוס ולא מנבלת את פי, והואיל והפורום הזה חופשי לכל אחד באשר הוא, אני אמשיך להביע את דעתי, ואם לא בא לך או למישהי אחרת אתן פטורות מלקרוא את הודעותי. זה לא חובה, זה לא בית ספר.

הגנובה

New member
ציפי יקירתי! לא כל האנשים מסוגלים

להשתנות!! - אם היו עושים סקירה למוח של חמתי הוא בטח היה נראה כמו ציור של פיקאסו מתקופת ה"קוביזם" שלו! זהו פזל שלא ניתן לסידור... החלקים לא תואמים! לכן אני לא מצפה לשום דבר... גם לא לרחמים (רחמנא ליצלן)! אני כאן רק כדי לשפוך מה שיש לי על הלב - ואולי לעזור לאחרות שאצלן החמה לא שרוטה כמו חמותי... ואולי אפשר לשנות משהו אצלה ולהפוך את החיים איתה לנסבלים יותר!

אז למה את נשמעת מתנצלת?../images/Emo4.gif

את חייבת למישהי כאן משהו? אתה פה כמו כולם וגם אומיזו וזהו. אומיזו, ציפי. אנו פה לא בשביל לריב או להסתכסכך (יש לנו מספיק מבית) למי שלא נאה ולא מוצא חין מה כותבת השניה שתעבור הלאה בדיוק כמו שאנו עושות (ואת יודעת למי הכוונה). ציפי, אומיזו. דעותייך אולי שונות אחת מהשניה. אבל., במידה ושירשור אינו מוצא חין (על פי הדיעה בלבד) לא חייב להגיב ולהתלהם ולהעלב תעבירו הלאה, אף אחת לא צריכה להיכנס עם "שופל" לחיי השניה. שיהיה לנו טוב אמן

בולי27

New member
חחחחחחחח....../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

למעלה