ציפי בוקר טוב

בולי27

New member
חלמת חלום! אני לא כאן!../images/Emo9.gif

והחלום שלך ממש לא משהו..... (מה את מבזבזת עלי את החלומות שלך ????
)

אז מה זה ?../images/Emo11.gif

התחלת להופיע בעוץ לי גוץ לי? תשארי פה קצת קופצנית. לחלום עלייך ממוש? עדיף באמת, כי החלומות שלי בזמן האחרון לא משהו.

אומיזו

New member
ושוב שלום

למה הכעס מקפיץ ישר לעמדת התגוננות? וממתי משהו שאני כותבת נהיה "אתן" אני רק אדם אחד (אולי בתוספת קצת תולעים) ולכן את יכולה לפנות אלי ישירות. אנשים יכולים בהחלט לעבור שינויים בהתנהגות. לגבי נטיות אופי, סביבת הגידול ויכולתם להיות עצמם מול נורמות החברה זו כבר שאלה אחרת לגמרי. אין לי שום כוונה לשנות את חמותי ואני תמיד העדפתי להתרחק מאנשים וממקומות שבהם לא טוב לי ולכן, אם את קוראת את דברי כאן, תביני שאעדיף שהיא לא תגיע אלי מאשר להתעמת איתה או לספוג את הרוע שלה. אני גם נוהגת לקרוא כאן כמעט הכל, כמובן שלא הכל מדבר אלי או שמסכימה אם כל דבר ואמרתי גם לפני כן שיש דברים שמסכימה איתך ואת בהחלט לא אדם רדוד עדיין לא חושבת שיש לי הערות "מתנשאות" מה שלך לדעתי כן יש והתחושה שאני מקבלת ממך זה שאת מוקפת תארים "נחשבים" אך מגינה על עצמך בחומות די משוריינות (התגוננות, הכללות, הצטדקות) ובסה"כ קוראת לך לרדת אל העם ולהנות איתנו לא ביקשנו שופט לפורום לכל דבר יש שני צדדים וכמובן שכאן שומעים רק צד אחד - זה לא בית משפט! גם אני אמא של בנים ורק שיהיו בריאים ומאושרים כולנו, אמן.

ציפי ג

New member
אולי תמני אחד לאחד

את התארים שאת חושבת שיש לי. את עשויה להתפלא בסופו של דבר. "אתן" מכיוון שכתבתי את הודעתי השניה, כבר הייתן שתיים. אם נשמעתי מתנשאת עמך הסליחה.

אומיזו

New member
הבטחתי שאתנהג יפה

אז אני לא ממשיכה את השרשור בנימה הקודמת ולא היתה שום כוונה לפגוע תארים שיש או אין מאחלת לך רק שיהיו לך חיים בריאים ומאושרים לך ולבני ביתך והכי חשוב שתהני מכל מה שיש לך כי החיים מ ק ס י מ י ם!!!!!!!

עציון

New member
כמה טוב שיש מסרים....

אבל בכל זאת אין שום רע במה ששתיהן: אומיזו וציפי כתבו. היתה זו הבהרה הדדית ואם כי נכתבה ,אחת בדרך הכאסאח והשניה בדרך המתגוננת אני רואה בחילופי דברים אלו ברכה למרות חריפותם. הרי זה מעלה את רמת הפורום. לא?

עציון

New member
הרמה היתה תמיד גבוהה ,עכשו, יותר

אהבתי את המשפט של ציפי: "להתעטף בגלימת ההיעדרות". ציפי הולכת לכס השופטים. על דברתי.

הגנובה

New member
עציון../images/Emo70.gif אתה לא יודע מי זה

"דני-דין"
דני דין זו סידרה של ספרים על ילד רואה ואינו נראה. כשהייתי ילדה - ואני לא אספר לך מתי זה היה.... טוב נו... לפני שנתיים...
... קראתי את כל הסידרה פעמיים! אז ככה... הילד שתה שיקוי שגרם לו להיות רואה ואינו נאה - יעני - שקוף
אבל מה... הוא לא ניצל את זה לרעה.... הוא תמיד עזר לכולם וביצע מעשי קונדס לא מזיקים...וכו´ וכו´.... אם אתה לא מכיר - ממליצה ללכת לספריה הקרובה - להשאיל את הספרים ולהקריא לנכד. תאמין לי שהוא יהנה
אז....אם עדיין לא הובנתי.... ציפי דיברה על גלימה שהופכת את הלובשים אותה לרואים ואינם נראים.... באנגלית אומרים - אר גו....עכשיו תעשה את ההקבלה. ואם עדיין לא הובנתי... שאל בני - ונען

עציון

New member
דני דין--סיפור ידוע. אני , לצערי לא

הבנתי את ההליכה שלך לדני דין. O.K. החכמתי. ציפי השתמשה במילת הגלימה כי היא עו"ד, ולטעמי,היא חריפה וידענית. עכ"פ, תודה על ההסבר הממצה והמנומק...

ציפי ג

New member
עציון כסבא עליך להתעדכן

גלימת ככלי העלמות לובש גם הארי פוטר, חוץ מדני דין. לשפיטה? למה אני בעונש? להיות כל היום כלואה מאחורי שולחן, ולהנהג כל הזמן יפה??? כפי שציינתי אני לומדת והתחום החדש שלי רחוק ממשפטים כמרחק מזרח ממערב.

עציון

New member
דוקא הלכתי על "גלימה" כבגד שלובש

עו"ד לפני ההופעה. מה רע בשופטים? יש לי חברה מפ"ת שבקושי סיימה עו"ד וכבר מונתה לשופטת. והיא זורחת ....

למעלה