ציפי, יוסאריאן, בבקשה?

zimzum

New member
ציפי, יוסאריאן, בבקשה?

zimzum √ אז ככה. לילה אחד, הציץ אדם בקנטרנות לסלון שלי בכדי לעורר פרובקציה שלי. חצי ישן, קמתי אליו, עם טלפון להתקשר למשטרה ועם אקדח. הוא טען שאיימתי עליו בנשק. להד"ם אבל לא העיקר. הוא התלונן במשטרה והקצין החוקר נטל את האקדח למשמורת. שאלותיי: מה הסמכות בחוק עליה הסתמך הקצין? מה הסעיף המדוייק? היכן? מעבר לזכותי לפנות לבית המשפט בבקשה השבת הנשק (רק ב 2/9), מה עוד אני יכול ורשאי לעשות, להשבת הנשק, אשר רישיונו בתוקף לעוד 5 שנים? בתודה משה

ציפי ג

New member
עד כמה שאני רואה

קבלת מידע בדיוק מה לעשות ב-2/9 תוכל להגיש בקשה לקבל את הנשק חזרה. לצערינו טחנות הצדק טוחנות לאחור, כלומר מאוד לאט. לקצין משטרה יש סמכות לקחת למשמורת כל חפץ שנחשד שבוצעה באמצעותו עבירה, בודאי אקדח.

zimzum

New member
בהחלט. אבל

באיזה סעיפים אני יכול להסתמך כדי להגיש הבקשה. תודה

זמזום יקר ...

אני מצטער שאני לא עוזר בזה: א. אני לא ממש מבין בעניינים האלה (או יותר נכון - אני ממש לא מבין בזה). ב. התבקשתי לא להתבדח, ואני לא יכול להבטיח שלא אעשה כך. ג. יש לי רתיעה מכלי נשק ומכך שמחזיקים אותם בבית, כך שאין בי שום צער על כך שהנשק הועבר להיות מוחזק במשטרה.

גם אני לא פליליסטית

ולא יכולה לעזור, יותר ממה שאמרתי למעלה. אולי מישהו מעוה"ד כאן מכיר פליליסט שיהיה מוכן להתחיל להכנס לפורום כדי לעזור לשואלים בתחום זה?

fantom

New member
תלוי במשטרה ../images/Emo47.gif

אם תצליח המשטרה להוכיח כי נעשה שימוש בנשק והכוונה גם לאיומים בלבד אז לא בטוח שתקבל את הנשק אם המשטרה והפרקליטות יגישו נגדך כתב אישום,אלה רק בסיום המשפט. דרך אגב אני מכיר אדם שאיים באמצעות m-16 על מעקלים שהגיעו לביתו , המשטרה החרימה את נישקו אולם לאחר חודשיים השיבה לו את הנשק {דרך אגב הנשק אצלו היות והוא גר בשטחים וקיבל את הנשק מהצבא}

למעלה