ציפי ליבני- עלבון לאינטיליגנציה

דוקו1

New member
ציפי ליבני- עלבון לאינטיליגנציה

מישהו יכול להצביע על משהו בעבר של ציפי לבני שמכשיר אותה למלא משרת שר? מישהו יכול להצביע על משהו בעברה שמכשיר אותה למלא משרת ראש ממשלה ? האם יש איזשהו תחום שציפי לבני התבלטה בו והטביעה בו את חותמה? האם ציפי ליבני הובילה אחריה אנשים? האם ציפי לבני צברה נסיון באקדמיה או בתעשיה? האם היא מילאה איזשהו תפקיד חשוב במוסד גדול ועל סמך כישוריה המיוחדים? באשר לשחיתות, כמו שאי אפשר להיות במשטר של אסאד ולכנות את עצמך תומך דמוקרטיה, כך אי אפשר לייסד מפלגה אחת יחד עם העבריינים למשפחת שרון ועם מתווך-הנדל"ן-המוצלח-אוסף-העטים-ומוכר-התמונות ולטעון לנקיון כפיים. זה עלבון לאינטיליגנציה.

trigotrigo

New member
אתה מדבר כאילו מי אתה.. ../images/Emo6.gif

אתה לא מגיע אפילו לקרסוליים שלה

gershon17

New member
וזה קשור למה בדיוק?

הוא לא טוען שהוא רוצה להיות ראש ממשלה. אתה אומר שרק מי שמסוגל להיות ראש ממשלה יכול לחוות דיעה על ראשי ממשלה פוטנציאליים? כלומר בואו נקים ועדה ונבטל את כל הדמוקרטיה המציקה הזו?

trigotrigo

New member
אני אומר, שמי שאינו מסוגל להיות

בעצמו בתפקיד כזה, שלא יילך ויבקר אחרים.

gershon17

New member
איך אתה יודע מי מסוגל?

אתה מסוגל להיות ראש ממשלה? אני מסוגל? העיתונאים שכותבים בעיתון מסוגלים? למי כן מותר לבקר ראש ממשלה? לראשי ממשלה לשעבר? ואם אסור לי לבקר, כי אני לא מספיק מבין, מותר לי לבחור ראש ממשלה? איך אני יכול לבחור אם אין לי דרך להעביר ביקורת? בקיצור, אתה בעד ביטולן של בחירות דמוקרטיות, כי לסתם אזרחים אין אפשרות לדעת אם ראש הממשלה שלהם מוצלח או לא. בקובה יאהבו אותך.

gershon17

New member
גם הוא לא טרול רוב חייו

הסיבה שהוא מציף פורום פוסלת אותו מלבקר את ראש הממשלה? תשלול זכות בחירה ממי שאתה מגדיר כטרול? אולי הגיע הזמן שתתחיל לחשוב לפני שאתה כותב?

trigotrigo

New member
הסיבה שהוא מציף פורום פוסלת אותו

מלבקר ראש ממשלה או כל אדם אחר כאן בפורום. אני אשלול זכות הריסה ממי שאני מגדיר כטרול, וזו ההודעה האחרונה בנושא.

dov12

New member
יחיאל חזן מסמל את האינטילגנציה של

מרכז הפשע זה השער שמושחתים ואנס=רוצח וגנבים וגונבי מוח באים בו. קרש למה לא ברברת לפני כמה שנים? צבוע! בעצם עדיף שתשתוק אז מה ביבי היה מנהל חשבון כושל בחברה לרהיטים שפשטה את הרגל. ולקחת את החלאה הזה למשרה שהיא ענקית עליו מה לך למרכז הפשע ולאינטיליגנציה? כן גם ציפי לבני עברה. וגם עוזי כהן הדפקט. כן בוגר המרכז ואלפרון למינהם שימחזרו את המרכז אולי נראה ישועה

byzon

New member
בגלל זה הוא לא בליכוד

ואתה מדבר על אדם שהוא זניח בליכוד לא בטח אפללו או רוחמה זה מסמל את האינטילגנציה חחחח או אפילו אולמרט כתב המחנה חחחחחחחחחחח

dov12

New member
אה כן נכון הוא הולך עם רקח

כולם היו בני כולם באו ממסגרת האצ"ל כולם באו ממרכז אחד כולם באו ממרכז הפשע . תגיד בסוף חזן מצא את המוח? עוזי כהן דמות הירואית משפחת אלפרון בדם ואש. ועכשו קצב עדין בליכוד וראו איזה פלא ביבי השקרן לא מעיף אותו . אתם יודעים למה. כי הוא יסתבך עם אנשי קרית מלאכי. ואו ששמשהו מסריח יותר. א. באה מלשכתו של ביבי והאחרות ?

אפללו ורוחמה לא ליכוד?

אז מה הם, מרצ?
זה שהם היום תחת מה שנקרא "קדימה" זה לא אומר שהם לא ליכוד. רוחמה אברהם היתה העוזרת האישית של יקירך נתניהו והיא 100% ליכודניקית. אפללו כנ"ל. אני מאמין, שבתוך כמה חודשים, הם יחזרו רשמית לליכוד.

dov12

New member
כולם תוצר של מפלגה מושחתת

מרכז הפשע מרכז המילכוד . מרכז האלפרונים החזנים הביבים והאנסים

dov12

New member
והיכו ראית אותי מגן על מושחתים ?

הלא כל הזבל של המושחתים והאנס מגעים ממרכז הפשע מרכז המילכוד

byzon

New member
רמון היחיד שיצא אשם בנתיים

והוא בא ממרכז העבודה!