ציפי/ריקי.. ועוד באיזור הצפון

ציפי/ריקי.. ועוד באיזור הצפון

שלום בנות,
במהלך קריאת המסרים שלכן גיליתי כי כותבות כאן גם צפוניות. אם אכן כך הוא, אבקש את עזרתכן: מה כתובתה של החנות ציפי/ריקי בעפולה/חיפה ? האם קיימים מקומות ספציים נוספים בהם ניתן למצוא בגדים במידות גדולות 50-52 (מלבד המותגים המוכרים: מתאים לי, קרייזי ליין, ורדה-לילית jump, flowers, people, שרינה) ?! וכמובן כתובות של חנויות להלבשה תחתונה ונעליים במידות גדולות (43-44)תתקבלנה בברכה !! (זאת בכדי שלא אאלץ לטוס לגרמניה בכדי למצוא את המבוקש
)... תודה מראש על הענותכן !!
בברכת שנה טובה ומאושרת אישה

DREAM111

New member
היי אישה ושנה טובה

אשמח לדעת מה זה החנות הזו שהינך שואלת אודותיה. לגבי הטיסה לגרמניה, תשמעי רעיון לא רע בכלל. שמעתי וראיתי אבל לפני הרבה שנים שאפשר למצוא שם דברים לא רעים בכלל במחירים טובים ובכל המידות ובכל חנות שזה החלק הכי טוב בכל הקטע. או אז מתי נוסעים?

ציפי/ריקי וגרמניה

היי dream, למיטב ידיעתי ציפי היא חנות שבה ניתן למצוא מכנסיים אופנתיות מסוגים שונים ובמחירים שווים לכל נפש וכיס. תוך קריאה בפורום למדתי שיש "ציפי" גם בעפולה ואף בחיפה, ותהיתי ביני לביני היכן הן ממוקמות .. ובאשר לגרמניה, הלואי ויכולתי להזדמן לשם יותר מאשר פעם בכמה שנים, כי אז הייתי מסודרת בעיקר בתחום ההנעלה והלבנים. אז מתי טסים?!
בכל מקרה, אודה לכל מי שיש בידיה המידע המבוקש. בברכת שנה טובה ומתוקה אישה

dirty pink

New member
ריקי בעפולה= פריקי שופ...

הם רצו להיות מגניבים... אז הם שינו את השם...אבלך המידות הגדולות עדיין קיימות. למיטב ידיעתי יש גם את עונות בחיפה עם מידות גדולות ובגדים צעירים יחסית. אבל אני לא יודעת את הכתובת...רק שזה באיזור של הבתי קפה... מעבר לזה בקניון בעפולה יש חנות בקומה השנייה שבה יש מידות גדולות...לא זוכרת את השם, וכשאני הייתי שם גם לא היו יותר מידי בגדים שאהבתי, אבל זה יכול בקלות להשתנות כי כל פעם יש בגדים אחרים...וחוץ מזה הטעם שלי הוא משהו מוזר.... יש גם ציפי בחיפה אם אני לא טועה אז באיזור הדר... אומרים שזאת החנות ב"ה" הידיעה.... אני מעולם לא הייתי שם, אבל שווה לחפש את הכותבת ולהגיע... מקווה שעזרתי, dirty

אביטל666

New member
עונות בחיפה

יש בהדר, ברח´ החלוץ, ליד בית הקרונות ויש גם בקניון לב המפרץ

תודה "לבחורה של..."

עדיין לא התרגלתי להבחין בין תגובה להודעה לחדשה.. בכל מקרה תודה על ההכוונה. בקרוב אעשה ביקור התרשמות אצל ציפי. אישה

שרון ש

New member
בוקר אור

מידות גדולות של נעליים יש ביפו, על יד השעון אני לא זוכרת את שם החנות והכתובת המדויקת , אבל באופן עקרוני זה ברחוב משמאל לשעון ( עם הגב לתל אביב) יש שם שתיים- שלוש חנויות נעליים צמודות, מולן מגרש חניה וממש לידן שטח חול קטן, החנות הראשונה מבניהן היא בעלת המבחר וגם בד"כ יש שלט גדול בחוץ שאומר שיש שם עד מידות 45 לנשים. אני לא קניתי שם כבר מעל שנה ( רזיתי..
) אבל הבנתי שהיא עוד קיימת. בכל מקרה זה אמנם לא בצפון הארץ, אבל יותר קרוב מגרמניה..
בהצלחה ואגב.. הבנתי שיש ציפי גם באזור השרון, מישהי יודעת היכן?

../images/Emo42.gifבוקר אור שרון

את בודאי מתכוונת לחנות הנעליים "סי-סירנו". נכון, המבחר שלהם הוא הגדול ביותר. ואם את "רצינית" יעשו עבורך גם הזמנה על פי מידה אישית. בכל מקרה שרון, תודה בגין ההתיחסות. והאמת ? אני ממש נהנית לטוס לקניות "שמנות" בגרמניה {גם בסקנדינביה, שמעתי, יש התיחסות לגדולות שביננו, אך לשם טרם הגעתי
} שנה מאושרת אישה

רונה 30

New member
סי-סרנו/קאיה הן החנויות המדוברות...

למרות שאחרי שקניתי נעליים איטלקיות ב"איידלר´ס" (ראו המלצתי למעלה) , נעליים שהן לא רק בגודל/רוחב מתאים אלא גם נוחות מבחינת כף הרגל (לא מרגישים שהולכים על "גחלים" כמו בסי סרנו/קאיה, אלא על משטח רך ,נעים ואנטומי !!!)- אני יכולה להגיד שמעכשיו אקנה רק שם.
שווה כל אגורה !.

למעלה