ציפי שלי מה זה מזכיר לך? נשמה?

ציפי שלי מה זה מזכיר לך? נשמה?../images/Emo42.gif

הנעורים האבודים מילים:מ.בן שאול,א.בכר עיבוד": ירון בכר. >>>>>>>>>>>>מוקדש לציפי ממני מכל ה-
*הנעורים האבודים*- בועז שרעבי היית בתוך דמי שניי פיתאומים שניי צמות שניי עיניי יהלומים היית בתוך דמי כשני דמעות, כשני עלים שנשרו ממני אז בגני. כי השקיעה בין ערביים זכר של סלע בחוף יופי אבוד פעמיים אני והינך (וציפי) ואתמול. כי מבטינו תום נעורינו אבודים כל כך שני מבטינו תום נעורינו היום רק שניי שמות של ספר זכרונות. ואם עוד ניפגש שוב בשנית לא תדעי אם אני זה שראית ולא תבער בך אש ולא תיכבה אהבתך ונפנה את ידינו זו לזה. כי השקיעה בעינייך סלע וחול לי בלב ארץ יפה, הן פנייך ארצי שלי- כאב. איך אני ציפי? אני גם כן יודעת ששרת לך את כל השיר עם המילים אני כל כך מכירה אותך אחותי - ואת גם כן מחייכת עכשיו !! הכל אני יודעת יקרה מלאך שלי- מכירה אותך שנים- הגורל הפגיש ביננו לחברות אמיתית!!! (אנשים אנחנו לא לסביות אפשר להירגע- זו אהבת אחיות שאין להסביר במילים).
יום מקסים באמת ציפי ואני מתה מתה מתה עלייך- זהו אני פורשת לישון >>>>>>> ילדת החופים>>>>> אלין --- אחות של ציפי.

tsipi35

New member
לכי לישון ושתחלמי על נסיכים ../images/Emo47.gif

ומלא חלומות יפים....ואני אעמוד בצפירה דום גם בשבילך. ניפגש פה בערב ביי

תודה נשמה- תקשיבי מה קרה לי !!!!!

מרוב כל ההודעות שכתבתי אני ורותם בלילה כאן וכל מה שכתבתי לך אני מיסתכלת על האתיות מאוד מקרוב-- חחחחחחח -הן נראות לי קרובות קרובות מאוד אז שוקולד איתי ו...... למיטה להתכסות סיגרייה אחרונה ומים לידי! יום מקסים אחותי - ראית את המילים של השיר של בועז שרעבי שיר שאת אוהבת אני גם כן אוהבת במיוחד את הפיזמון שאם רוצים או לא רוצים הוא מיתחבר לנשמה עמוק לחדריי הלב. יום טוב לכולם- את השיג אני משיגה לך תוך יומיים תכיני את האי מייל אה??? >>>>>>> ילדת החופים>>>>>>>>> אלין.

אחיותיי שיחקת אותה

איזה שיר, אתם יודעים כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה? מהתיכון! זאת אומרת שבע שנים אחורה. שיר פ-צ-צ-ה!. שלכם, אלון זכריה.

tsipi35

New member
אלין עשית לי את היום../images/Emo24.gif

תזכירי לי בערב כשנדבר לספר לך מה גורם לי השיר הזה ולמה....הרבה זכרונות טובים של ימים שכבר לא יבואו שוב....אוףףףףףףףףףף שונאת היסטוריה...אבל אי אפשר לשכוח אותה..... ואם עוד ניפגש שוב בשנית לא תדעי א זה אני הוא שראית ולא תבער בך אש (וואי איך תיבער בי אש) ולא תכבה אהבתך ונפנה אתידינו זו לזה

למעלה