ציפי שלנו -אוהבים אותך אחות יקרה

ציפי שלנו -אוהבים אותך אחות יקרה../images/Emo65.gif

אל תתיחסי לסיגר ולחבר הטוב שלו נשמה-- א ת יודעת נשמה יש גם כאלו נכון? שהמושג נימוס וחברות לא מוכרת להם. איך זה שאף פעם לא היתכתבתי איתך כאן .? בכל אופן עניתי לו כמו שצריך- כמה חבל שהפורום מיתקלקל בגלל אנשים כאלו- אבל אנחנו מלוכדים כולנו ואוהבים אחת את השני כאן כולם בייחד יד אחת, אף אחד לא ינצח אותנו, אם תר צי שיר מסויים ואני יכולה לעזור לך אתן לך אותו בשימחה נשמה. אני מקווה שלא התרגזת נכון? כי להתרגז פירושו"להאשים את עצמינו על טישותם של אחרים" עוד יבואו ימים טובים אחות יקרה ויהיה טווב כמו פעם כשלא היית י כאן את יותר ותיקה ממני , ואיפה משה נהמנהל ? שיחסום אותם כבר אוף הם ממש נידבקים. אז- אוהבים אותך ציפי נעים מאוד אגב- לא הכרנו בכלל.! >>>>>> ילדת החופים<<<<<< אלין

tsipi35

New member
אלין - ילדת חופים יקרה של כולנו ../images/Emo25.gif

לא חמודה. בכלל לא נעלבתי ממנו. אני לא נוהגת בכלל להתייחס לאנשים ברמה שלו ובגלל זה עניתי לו ככה. השאלה שלי היתה מאוד משמעותית כי כל הזמרים בוכים ומתלוננים שלא קונים את הדיסקים שלהם. בכל מקרה באמת נעים מאוד ובטח עוד יצא לנו לשוחח.

תודה ציפי שלי-מאמי אני גם שכנה../images/Emo65.gif

שלך כי לא מזמן איתי כאן הודעה שלך מי מהצפון- אז אני מחיפה. דרך אגב אנימאוד שמחה שאת כאן נעים מאוד נשמה גם כן לי. אני אוהבת אנשים כמוך אוהבת את כולם כאן. הנה משה חזר והוא אומר שהכל יהיה טוב בס"ד- אז ציפוששש שיהיה לך חג הכי שמח ונעים בעולם- אוהבים אותך חברה ואישה יקרה שלנו, ראית.?? ראית איך עזרנו לך כאן? חברים או לא חברים???? אוהבת אותך נשמה- אגב, אלון ורותם מאוד מאוד אוהבים אותך שמתי לב תוסיפי גם כן אותי לרשמימה!!! אם זה אפשרי בבקשה. >>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין

למעלה