../images/Emo92.gif צ'יפס פלאפל
איך מכינים את הצ’יפס של הפלאפליות? 1 ק"ג תפוחי אדמה 1 כוס קמח לבן 2 שקיות אבקת אפייה מלח, לפי הטעם מים, לפי הצורך שמן לטיגון עמוק 1. מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים מים עד ליצירת בלילה סמיכה. מניחים בטמפרטורת החדר לשעתיים. 2. קולפים תפוחי אדמה ופורסים לפרוסות דקות מאוד. 3. טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה. מוציאים ומנערים. מטגנים בשמן חם, תוך כדי ערבוב, עד שהפרוסות תופחות ומזהיבות. 4. מוציאים מהשמן החם בכף מחוררת ומספיגים על נייר סופג. אוכלים חם מאוד. צ'יפס פלאפל מאת: יעל שיבולת מגזין שף לבן