צ'יפס תפו"א בתנור

טיפ_טיפ

New member
צ'יפס תפו"א בתנור

למישהי יש טיפים איך לגרום לצ'יפסים להיות קצת פחות לבנבנים וקצת יותר קריספים?
 
טיפ פשוט תשאירי ליותר זמן. בנוסף

יש לקנות ספריי שמן דיאטטי את יכולה להתיז על הציפסים ואז הם ממש דומים למטוגנים.
 

טיפ_טיפ

New member
לא עוזר, הם סתם נישרפים

אני אנסה את הטיפ עם השמן. פשוט זכור לי משהו עם קמח ..או שאולי אני הוזה.
 

טיפ_טיפ

New member
עובד כמו קסם../images/Emo28.gif

ומכיוון שאין לי תרסיס שמן עדיין, הברשתי את הצ'יפס עם כפית וחצי שמן
 

DCS

New member
זה יותר פשוט מפשוט

על כמות של כ 4 תפוחי אדמה חתוכים ומיובשים מזליפים כ 1-2 כפות שמן זית ומעט מלח. מערבבים ומניים בתבנית ע"ג נייר אפייה. כשהצבע זהוב מוצאים
 

רותי410

New member
נראה נהדר. וממש נראה כמו צ'יפס מטוגן בטיגון

עמוק. ואני מניחה שמדובר בהרבה פחות קלוריות, אז עושה חשק. גם ליהנות וגם לא לסבול מייסורי מצפון.
 

DCS

New member
נכון מאוד

הם נראים כאילו הם הוטבעו ב 2 ליטר שמן - אבל זו רק אשלייה. היתרון למי שאוהב אפשר להוציא אותם לבנים והם מבושלים או מוזהבים. באותה שיטה ניתן להכין את הפוטטו כמו במקדונלדס.
 

כרישונת

New member
תודה על המתכון, נראים נפלא.. שאלה

אולי של
אבל אני רוצה להכין ולא רוצה לעשות שטויות
התפ"א לא מבושלים כשאת מכניסה לתנור, נכון?
 

DCS

New member
לא אני צורך

לבשל את התפוחי אדמה. פשוט לשטוף ולסנן היטב ולשים בתבנית. וסתם לידיעה "אני לא מכניסה לתנור.." אלא "מכניס לתנור..." בהצלחה
 

cial 1

New member
הטיפ הכי טוב זה בוקר טוב ועם המים

עם המים של הצדיץ כך מטגים או לא צרים ואם יש לך סיר טיגון אז הכול הוך יותר קל גם הדג אפילו ללא הקמח לדג בוקר טוב לכולם וכלה שלנו יוכלה בטח עכשיו בשיעור לילדים הקטנים ואז לבוא לגדולים לתת מתכון טוב כך הכול הולך המשך יום טוב לך טיפ_טיפ ולגולדה ולכום שוב
 
למעלה