ציפרלקס וחשק מיני
שלום
התחלתי לקחת ציפרלקס בהמלצת רופא לפני כחצי שנה..בגלל התקפי חרדה שהופיעו פתאום
רצוי להגיד שאין לי שום רקע פסיכיאטרי ולא נטלתי תרופות כאלה לפני כן
כבר בשבועות הראשונים התחלתי להרגיש ירידה בחשק המיני, קושי להגיע לזיקפה, וכאלה, לפני כן הייתי מאוד פעיל מינית ולא הייתה שום בעיה
היום הזמנתי ידידה לבית והעיניינים התחממו, הגענו למיטה ו........כלום !!!
זיקפה משובשת, גירוי מיני מאוד נמוך, ואפילו רגישות מאוד נמוכה באיבר המין
לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.
אני חייב להגיד, לפני שיקפצו כל האנשים שיגידו לי שתרופות זה דבר לא טוב ולא יודע מה, הציפרלקס שינתה לי את החיים לטובה, חזרתי לתפקד וכבר המון חודשים אני בלי התקפות חרדה והחיים שלי חזרו למסלולם הטבעי....כמעט, חוץ מהתפקוד המיני.
מישהו חווה את זה? האם החשק המיני יחזור ברגע שמפסיקים את הציפרלקס?
זה דבר הפיך?
אני לא יודע מה יותר גרוע, לחיות בלי חשק מיני או לחיות עם חרדות, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא מנסיון אישי ובלי מאמרים מיותרים מהאינטרנט שאת רובם כבר קראתי?
שלום
התחלתי לקחת ציפרלקס בהמלצת רופא לפני כחצי שנה..בגלל התקפי חרדה שהופיעו פתאום
רצוי להגיד שאין לי שום רקע פסיכיאטרי ולא נטלתי תרופות כאלה לפני כן
כבר בשבועות הראשונים התחלתי להרגיש ירידה בחשק המיני, קושי להגיע לזיקפה, וכאלה, לפני כן הייתי מאוד פעיל מינית ולא הייתה שום בעיה
היום הזמנתי ידידה לבית והעיניינים התחממו, הגענו למיטה ו........כלום !!!
זיקפה משובשת, גירוי מיני מאוד נמוך, ואפילו רגישות מאוד נמוכה באיבר המין
לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.
אני חייב להגיד, לפני שיקפצו כל האנשים שיגידו לי שתרופות זה דבר לא טוב ולא יודע מה, הציפרלקס שינתה לי את החיים לטובה, חזרתי לתפקד וכבר המון חודשים אני בלי התקפות חרדה והחיים שלי חזרו למסלולם הטבעי....כמעט, חוץ מהתפקוד המיני.
מישהו חווה את זה? האם החשק המיני יחזור ברגע שמפסיקים את הציפרלקס?
זה דבר הפיך?
אני לא יודע מה יותר גרוע, לחיות בלי חשק מיני או לחיות עם חרדות, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא מנסיון אישי ובלי מאמרים מיותרים מהאינטרנט שאת רובם כבר קראתי?