ציפ גנטי תקין!

ציפ גנטי תקין!

תחושת הבטן שחששה יותר מהבדיקה עצמה ולא מהתוצאות - צודקת.
בין לבין מצפה ליום חמישי - גם ביקור ארווווך מצפה לי במחקת הריון בסיכון (לפחות רופא אחר) ומיד אחריו סקירה שניה. משתדלת לא להלחץ ובינתיים גם מצליחה.
והחברה ההכי טובה שלי צפויה ללדת בכל יום, אז אני מאוד לחוצה בשבילה, כמעט כמו בשבילי וזה מעביר לי את הזמן בדאגה למישהו אחר.

איך את רוצה את ה"אמרתי לך" שלך?

איזה כיף שהכל תקין, מקווה שגם הסקירה השנייה תעבור בקלילות.
וטוב שיש לך משהו אחר להילחץ ממנו, זה טיפול נפלא לחרדות. אם לא הייתה לי עבודה כ"כ לחוצה כבר הייתי מקלפת את הצבע מהקירות עם הציפורניים בבית בשליש הראשון.

העיקר שאמרת לי :)

את יודעת שאם יש לך חשק לאכול צבע מהקיר זה מחסור בויטמינים?

shira3121

New member
איזה יופי שהציפ תקין

ותמיד טוב לדאוג לדברים אחרים , שיהיה לה המון בהצלחה

ספרקית

New member
איזה כיף לחזור מחופש ישר להודעה כזאת

אני שמחה מאוד לקרוא

איזו הקלה!

מקווה שאחרי הבדיקה בחמישי תצליחי להרגיש ממש את ההקלה. שתהיה בדיקה זריזה ומוצלחת

idit84

New member

איזה כיף לשמוע שהכל תקין. מקווה שזה ימשיך כך!!
ומצטרפת לאחרות שאמרו שטוב שיש משהו אחר להיות לחוצה ממנו. זו הדרך הכי טובה להתמודד ולהעביר את הזמן.

מעדכנת

שהבדיקות בהריון בסיכון הלכו די מהר, רק שעה וחצי, הרופא החדש מקסים ולא חופר, האחיות התחלפו בחלקן, חדר האולטרסאונד עבר לקומה הסמוכה ולא בחדר הארור ההוא, ויש טכנאית חדשה שלא עבדה בימים של הרופאה הקודמת. ולאור הסכרת המאוזנת הרופא הסכים לוותר לי על יעוצח דיאטנית (כי ממש הפנמתי את החומר מפעמים קודמות כנראה) והעוברון גדל לו בהתאם לגיל ההריון וכנראה ישן בזמן הבדיקה כי לשם שינוי כל המדידות לקחו דקה כי הוא לא זז יותר מדי.
ואז אני מגיעה בשלוש עם בעלי לסקירה... ומה מתברר? ששוב התבלבלתי בתורים והתור היה בצהריים ופספסנו כמובן. ובמיוחד לאור זה שבטמטמת ההריון הספציפי הזה אני מתבלבלת בתאריכים ובשעות ברמה חמורה - הדפסתי מראש את פרטי התור, הבאתי לבעלי דף מודפס מהמזכירות וביקשתי שהוא יהיה זה שמעדכן ביומן. וכמובן היום ליד המזכירות הוא עונה לי שלא זוכר שום דף, והוא הגיע כי אמרתי לו בעל פה את התאריך!!!!? אז אני מוצאת את עצמי על סף בכי צורחת עליו ליד המזכירות... מקסים. ואז ירדתי לעבודה והיתה לי משמרת מתישה במיוחד. אבל הכי מתיש שצריך לקבוע דחוף סקירה חדשה, ולהתכונן נפשית לעוד בדיקה. למה אין אייקון של עשן מהאוזניים?????!!!!

idit84

New member
פשוט אוף אחד גדול

חיפשתי גם אייקון ולא מצאתי אחד שנתאר את תחושת התסכול והכעס. מציעה לעשות משהו שיפרוק עצבים ולא רק בצעקות על הבעל. ממש מתסכל.
שמחה שבדיקה אחת עברה בטוב ומקווה בשבילכם שתמצאו תור בקרוב לסקירה.

התמודדות עם טמטמת ולוחות זמנים

מתבאסת איתך על המתח הזה שנכנסתם אליו. מקוה שלפחות ההיכרות שלך את המקום תקדם אותך בתור. באסה.
לא יעזור כרגע, אבל מייעצת להבא וסביר שגם לעתיד שלכם בע"ה עם רוני והתינוק.
התקנתי יומן בסלולארי ואליו אני מזינה כל דבר, מתכוונת לכל דבר +התראה.
כל פגישה. כל בדיקה. כל ארוע, גם בבית הספר, פגישות עם חברים של הילדים, ימי הולדת, מתי לובשים חולצה לבנה ומתי צריך להביא גביע קוטג'. אין סיכוי שאצליח אחרת לנהל לוחות זמנים לחמישה אנשים. אם בן הזוג צריך להגיע, מוסיפה אותו כמשתתף. מוריד הרבה עומס.
ושוב - מתיש שנקלעת לסחרחרה הזאת היום :( מחזיקה אצבעות לסקירה.

יומן בסלולרי? אני הרבה מעבר לכך בטמטמת

ז"א התאריך והשעה משתבשים כבר בשלב הראשון - אומרים לי תאריך ואני חוזרת עליו לא נכון. או רושמת לא נכון. וזה גם מתקבע בראש עם הטעות...אז בדיוק ביקשתי שהוא יהיה זה שיכניס ליומן...

למעלה