צירופים - ספרית פאזלים.פרטים נוספים והתייעצות

zerufim

New member
צירופים - ספרית פאזלים.פרטים נוספים והתייעצות

כמו שכבר כתבתי לפני מספר ימים, נפתחה ספריית פאזלים.
(פרטים נוספים בדף הפייסבוק של "צירופים" https://www.facebook.com/#!/tserufim או במייל: [email protected]).

חשוב לי לציין שמכיוון שהקונספט חדש אשמח לשמוע כל הצעה/הערה/הארה על מנת לספק את השירותים המתאימים לכם ביותר.

כרגע אני רוצה לשאול ספציפית על נושא שעלה מול לקוחות שכבר השאילו מאיתנו פאזלים והוא זמן ההשאלה.

כרגע הספריה בנויה על כך שאנשים משאילים את הפאזלים לחודשיים. האם חודשיים זה זמן מספק בעיניכם להרכבת פאזל של 1000-1500 חלקים?

בעקבות השיחות האלה, שמתי לב שיש אנשים שההגבלה על זמן ההשאלה מטרידה אותם ולכן אנחנו מציעים כרגע שני שירותים (בעלות זהה. לדוגמא, עבור פאזל של 1000-1500 חלקים העלות היא 30 שקלים):
1. להשאיל פאזל לפרק זמן מוגבל (הזמן כרגע הוא חודשיים אבל אנחנו בוחנים אותו). בערוץ הזה אתם משאילים מאיתנו פאזל, מרכיבים ומחזירים את הפאזל אלינו בסיום.
2. להחליף לתמיד. בערוץ הזה, אתם נותנים לספריה פאזל ומקבלים תמורתו פאזל אחר (באותו גודל) לתמיד.

אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה,
לימור.
צירופים - להשאיל, להרכיב, להשיב.

דגנית

New member
יש לך דרך לוודא שתקבלי בהחלפה פאזל שלם?

הרעיון של החלפה לתמיד נשמע טוב,
השאלה אם יש דרך לדעת שכל החלקים נמצאים,
או לפחות תקווה לכך.. (יש לי שני פזלים חדשים מהחנות
עם חלקים חסרים, גם זה קורה
)

בהצלחה, הרעיון נהדר!

אגב, במזרח יש את הקטע הזה של ספר תמורת ספר,
וזה עובד טוב. (בחלק מהמקומות ספר תמורת ספר,
במקומות אחרים ספר+תשלום תמורת ספר...)

zerufim

New member
ספרית פאזלים

פאזל שמושאל וחוזר אלי - יש לי דרך לוודא שכל החלקים חזרו: יש לי משקל בדיוק של 0.01 גרם וזה פותר את הבעיה. כאשר אני מקבלת פאזל פעם ראשונה -אני צריכה לספור (או להרכיב...)

אם את מעוניינת לראות את הקטלוג שלנו תכנסי לדף שלנו בפייסבוק: https://www.facebook.com/tserufim?ref=hl (נשמח גם אם תעשי Like ו share) או שתשלחי לנו מייל ל: [email protected] ונשלח לך את הקטלוג במייל.

בינתיים, זה כייף לי לראות כמה אנשים אוהבים את התחביב הזה. בשבועות האחרונים, קיבלתי יותר מ 30 פאזלים מאנשים שפאזלים שהם הרכיבו פעם אחת מונחים אצלם בארונות (והם בתמורה קיבלו ממני החלפה בחינם) ואני כבר מתחילה לקבל מהם תמונות של הפאזלים שהם השאילו בתהליכי הרכבה. מחמם את הלב...

בקרוב אני אעלה את הפאזלים החדשים לפייסבוק - עדיין לא התפנתי לכך.

הרעיון של הספריה מעולה

אני רק רוצה להבין מה העלויות
כמה עולה להשאיל פאזל של מעל 1000 חלקים?
כמה בערך יוצא דמי משלוח לפאזל כזה?
אם אני מוסרת פאזל מה אני מקבלת בתמורה?

אני בד"כ מרכיבה ומפרקת כך שיש לי כמה פאזלים מיותרים בבית.

zerufim

New member
עלויות השאלת פאזלים ב"צירופים" - ספרית פאזלים

צירופים מציעה שני מסלולים (באותה עלות, אותה אפרט למטה):
1. השאלת פאזל לזמן מוגבל.
2. החלפת פאזל: את נותנת פאזל לספריה לתמיד ומקבלת פאזל מהספריה לתמיד.

עלויות:
500 חלקים: 25 שקלים.
1000-1500 חלקים: 30 שקלים.
2000-3000 חלקים: 35 שקלים.

(יש גם לילדים, אם מישהו מתעניין אספק פרטים גם לגבי זה)

עלויות המשלוח נמוכות מהצפוי:
500 חלקים: 7 ש"ח.
1000 חלקים: 11 ש"ח.
מעל 1000: 13 ש"ח.
(אלו עלויות משוערכות. העלות היא לפי משקל הפאזל. למשל: רב הפאזלים של 1000 חלקים שוקלים פחות מקילו ולכן המחיר הוא 11 ש"ח. אם יש פאזל ששוקל מעל קילו, מחיר המשלוח הופך להיות 13 ש"ח אבל אז ניתן באותו משלוח גם להוסיף עוד פאזל של 500 חלקים כי ב 13 ש"ח ניתן לשלוח עד 2 קילו). בקיצור, המשלוח לא יוצא יקר.

כרגע יש לנו מבצע לרגל הפתיחה: מי שנותן פאזל לספריה זכאי לשתי החלפות חינם.

אם יש לך גישה לפייסבוק - את יכולה לראות את הקטלוגים שלנו בדף הפייסבוק של צירופים תחת "תמונות"->"אלבומים". אם אין לך פייסבוק אשמח לשלוח לך במייל.

למעלה