צירופי מיקרים

צירופי מיקרים

אני נתקלת בהם במשך כל חיי,כל פעם אני נשארת המומה..למשל כשאני שומעת שיר שבדיוק מתאר את מה שאני חושבת עליו באותו הרגע,שאני נתקלת באנשים בדיוק כשאני חושבת עליהם,כשאני שרה שיר כשבדיוק מישהו שלידי זימזם אותו בראשו (קרה לי אינספור פעמים)כשבשבוע של היומולדת שלי פתאום ניתקלתי ב10 אנשים שנולדו באותו השבוע באופן אקראי,או סתם כשפוגשים אנשים מסויימים וחושבים שזה לא סתם,שיש סיבה מאחוריי זה.או שנתקלים במשהו בפעם הראשונה ולאחר מיכן פתאום מבחינים או שמים לב שהוא קיים,כשקודם בכלל לא הבחנתם בקיומו?(זה קורה לי הרבה עם תיאוריות מסויימות או משהו חדש בעולם שלא שמעתי עליו קודם,ואז לאחר שאני שומעת עליו בפעם הראשונה אני כל הזמן נתקלת בו באופן אקראי) האם בניי אדם פשוט יכולים לא לשים לב לדברים,וזהו בעצם כל העניין?אני בטוחה שכל אחד מכיר את זה,גיימס רדפילד בספרו "הנבואה השמיימית"מדבר על צירופי המיקרים האלו..אז מה אתם חושבים,האם זה סתם בגלל שאני מדמיינת?כשאני חושבת על משהו מסויים אז אני אשים לב יותר אליו?או שמא יש איזה כוח עליון שמכוון את האירועים..אני כרגע מתחברת יותר להסבר הראשון... מה אתם אומרים?

לדעתי..

מה שאנחנו חושבים, מדמיינים, מתעסקים בו, זה מה שנראה, זה מה שקיים. תפיסה יוצרת מציאות. קרה לי הרבה דברים שתיארת (ובטוח שלכולם). זה הכל עניין של תשומת לב, הדברים האלו עדיין היו קיימים לפני שחשבנו עליהם, אבל פשוט לא שמנו לב. הם לא נוצרו ברגע שחושבים עליהם, הם מובחנים ברגע שחושבים עליהם

למעלה