צירופי מקרים קיצונים .

• פותח הנושא y936
  • פורסם בתאריך

y936

New member
צירופי מקרים קיצונים .

שלום :) נרשמתי לפני כמה ימים לפורום הזה וכתבתי הודעה אני רוצה להודות לכל מי שהגיב לי יש לי שאלה .. לאחרונה אני מאמינה שאני יהיה מה שאני רוצה להיות ויהיה לי את מה שאני רוצה שיהיה לי . ולאחרונה אני נתקפת בצירופי מקרים בלי כל קשר בכלל . כבר חצי שנה שאני מדמיינת את עצמי בעתיד כמו שאני רוצה להיות ומאמינה שזה יתגשם . ולאחרונה יש לי צירופי מקרים הזוים לגמרי , בלי כל קשר לדבר . יכול להיות שזה סימן שאם אני ימשיך בדרך האמונה הזאת זה יתממש ? חשוב לי לשמוע תשובה על זה ושתספרו לי גם אתם סיפורים על משהו ששאפתם עליו ודמינתם שאתם הולכים לקבל ובסוף קיבלתם [:

naty3

New member
קצת קשה לענות על השאלה שלך כאשר את לא

מספקת פרטים על מה שקרה לך. לפי זה נוכל לתת לך תשובה. אני התקבלתי לעבודה בבנק (מזכירה). בסוף התברר שזה לא מתאים לי (לקח לי כמה חודשים להבין את זה). בהחלט שאפתי להתקבל-דמיינתי שהמשרה שלי ואחרי שהייתי בראיון וחיכיתי לתשובה, דמיינתי טוב יותר כי ידעתי איך נראה המקום ואיך נראים האנשים. כמובן שיש עוד סיפורים של חברי הפורום, את יכולה לדפדף אחורה. יכול להיות שצירופי המקרים האלו נראים לך עכשיו לא קשורים, אבל אולי בהמשך פתאום תיראי קשר בין דברים מסויימים? מזכיר לי סרטים - לפעמים דברים או אנשים מקבלים פירוש שונה במהלך הסרט, טוויסט שפתאום גורם לך להסתכל עליהם בצורה אחרת.

למה את מתכוונת "צירופי מקרים"?

אני למשל, הקוד שלי בכספומט הוא 4 הספרות האחרונות של תעודת הזהות שלי. צרוף מקרים לכל הדיעות, בלי קשר לשום דבר. האם לדעתך זה סימן שאני בדרך לזכות בלוטו?

ע ו פ ר ה

New member
צירופי מקרים - לי קורים הרבה

נתחיל ממספרי השעה שכמעט כל פעם שאני מביטה בשעון יש כפולות של 11 (22 33). החלטתי שזה סימן מהיקום שאני בדרך הנכונה ושהיקום מארגן לי את הדברים. צירוף מקרים מדהים שקרה לי בחורף שעבר ואולי כבר סיפרתי אותו בפורום הזה: ישבתי על שפת הים בזמן סופה. ישב לידי מישהו והתחלנו לדבר. סיפרתי לו שאני מטפלת בשיטות אנרגטיות שונות. הוא סיפר שהידיים שלו מאוד חמות והוא מרפא את בני ביתו. הוא סיפר שהדוד שלו מטפל בחסד. כששאלתי לשמו של הדוד הוא הזכיר שם של חבר שלי מהתיכון שלא דיברתי איתו שנים רבות. צירוף מקרים? בוודאי. וזו דוגמא אחת. האם זה סימן מהיקום? אולי. אין לי תשובה. דיפרה צ'ופראק כתבת ספר בשם הזה. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
דיפאק צ'ופרה ../images/Emo6.gif

זה מגלה לכם שאני משבשת שמות, יצירתית ולא פוחדת לומר מה שאני חושבת גם אם לא קוראים לזה בשם הזה. וזה גם אומר שעכשיו אני מאוד צוחקת. תודה. באהבה עופרה

למעלה