ציריך ודרום גרמניה

~Jazz Girl~

New member
ציריך ודרום גרמניה ../images/Emo13.gif

טוב אני נוסעת עם הורי לפסטיבל מפוחיות בטרוסינגן. אנחנו נוחתים בציריך ויש לנו יומיים בשוויץ, יש לכם המלצות? לאחר מכן נהיה בדרום גרמניה אזור היער השחור יש שם מה לעשות? המלצות. ואם אתם מכירים את טרוסינגן אז עוד יותר טוב אבל סביר להניח שלא. תודה!!!

AOL

New member
תשובה

מה לעשות ביומיים בשוויץ ? כדאי לבקר בלוצרן (אם לא היית ) ובציריך . אח"כ כשאת מצפינה לכיוון טרוסינגן כדאי מאוד לבקר באגם קונסטנץ (בערים כגון : קונסטנץ , שפהאוזן , שטיין אם ריין וכו´) באזור טרוסינגן כדאי מאוד לבקר בפרייבורג אבל זה דורש מעט נסיעה , וחוץ מזה טרוסינגן היא עיר יפה בפני עצמה. טיול נעים

danistar

New member
ובאגם קונסטנץ - אי הפרחים

לא לשכוח , קונסטאנץ היא בגרמניה ותחנת הרכבת מהווה תחנת גבול .. אני עברתי שם קטע מצחיק כשומר מבוגר וחצי קרח רדף אחרי בצעקות שנל .. לא הבנתי מה הוא רוצה עד שהוא הסביר האנגלית עילגת שזה גבול וצריך להראות דרכון . בכל מקרה אי הפרחים היה שווה את זה. עצתי לך לטייל גם בציריך עצמה ולקחת שייט על האגם . דני

~Jazz Girl~

New member
ל-AOL ../images/Emo24.gif

טוב דבר ראשון תודה רבה!!! מהודעתך רואים שאתה מתמצא מאוד באזור, אני אשמח מאוד אם תתן לי לדבר איתך באיי סי קיו. יש לי עוד מספר שאלות! תודה ועוד פעם תודה.

מפלי הריין שפהאוזן

אל תדלגי על מפלי הריין בעיירה שפהאוזן מצפון מזרח שוויץ . אזור חלומי ניתן להגיע אליו הן מציריך והן מגרמניה ( אם את מגיעה משוויץ -עדיף לדעתי משוויץ) . המקום עצמו יפה והאזור הנמצא כעת ,כפי הנראה , בתחילתה של שלכת מקסים . ואגב גם שם מאוד קל להתבלבל ולעבור הגבול אבל כמובן שלא עושים בעיות בנושא . יש גם אפשרות להצטרף להפלגה אל מתחת למפלים אולם איני זוכר האם הדבר אפשרי משני הצדדים תהנו

למעלה