צירים

ריקי29

New member
צירים

שבוע 37+0, אני עם צירים כואבים אך לא סדירים מאתמול. בלילה נפל (כך אומרים) לי הפקק הרירי (נראה לי, היתה הפרשה חומה-אדומה). הבוקר דיברתי עם המיילדת. הבעל בעוד חצי שעה עולה לאויר בסן-פרנסיסקו. מחר ב-17:00 שעון ישראל ינחת בתל אביב. רצתי לקנות הכל. נשאלת השאלה: איפה משיגים בתל אביב רופא ילדים שעושה ביקורי בית אחרי לידה? איך אני פאקינג משיגה עכשיו מרשם לויטמין K? ולמה אני צריכה לשתות יין לבן וללכת לישון (זה מה שהמיילדת אמרה לי לעשות). אני לא אקום עם האנג אובר??? ואני ממש רצינית!

סטיוויה

New member
את מתוקה אמיתית

מהסוף להתחלה; -אל תשתי המון יין לבן. תשתי שתי לגימות.אם מדובר בצירים לא סדירים שרק "מחממים" את הגוף אז היין ירגיע אותם ואת תוכלי לנוח ולצבור כוח לדבר האמיתי. -מרשם לויטמין קיי את יכולה לקבל מרופא המשפחה.בהנחה שהוא נאור ויודע שמותר לו לרשום לך כזה דבר.יש רופאים שעדיין מפחדים לתת מרשם.אני יודעת שאפשר לקנות בבתי מרקחת פרטיים ואז זה עולה יותר. אם את רוצה,ברצינות,יש לי חבילה חדשה סגורה.אני יכולה מחר לשלוח לך על הבוקר.עד יום שני זה יגיע. -לא יודעת מי בת'א עושה ביקורי בית.בטח יענו לך כאן.גם באתר של באופן טבעי תמצאי מידע לגבי זה. יאללה שיהיה בהנאה. אם מותר לי להציע-תארגני לך יום בית נעים.אל תתרוצצי עכשיו בחוץ.תהני לך מהבית,מהילדים,מלסדר קצת...

mise

New member
אפשר גם עם שליח של דואר ישראל.

זה לא אמור לעלות הרבה כסף. שווה לברר, ריקי. בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה.

ריקי29

New member
כמה אמפולות יש בחבילה?

המיילדת אמרה לי להצטייד עם 3 אמפולות. איפה את גרה? אולי אני אפילו אשלח מישהו להביא את הקופסא ממך. תודה!

סטיוויה

New member
../images/Emo6.gif

אני בהר הנגב.אם אשלח לך היום אחה'צ בדואר זה יגיע עד יום ג'.

אני יודעת רק לגבי היין והשינה...

היין מרפה שרירים ומרגיע, כך שאם זה לא צירים "אמיתיים" אלא רק צירי הכנה, זה יירגע או ייפסק. אם אלו צירים של ממש, זה ימשיך. לישון - בשביל לנוח, כמה שיותר. לא חושבת שהיא התכוונה שתשתי את כל הבקבוק
רק כמה לגימות. לכן אין חשש להנג-אובר (אלא אם כן את מאלו שרגישות לאלכוהות ומשתכרות מחצי שוט). אולי תשאלי אותה אם יש לה ויטמין K להביא איתה? לחלק מהמיילדות יש. ומחזיקה לך אצבעות שהבעל יגיע בזמן להיות איתך בלידה

אשכר ש

New member
לגבי רופא ילדים

אלינו הגיע לת"א ד"ר דרור מנדל, מליס. הוא עושה ביקורי בית ומאוד נחמד. טלפון- 052-4266996. חוץ מזה, בד"כ למיילדות יש המלצות לרופאים שמגיעים הביתה. ויטמין K- תנסי בבית מרקחת "הום גליל" בת"א, רח' בן יהודה. יש סיכוי שיהיה אפשר בלי מרשם. אם את לא מרגישה בנוח לשתות יין, אל תשתי! תעשי רק מה שאת מרגישה לנכון. ממליצה לך לעשות פסק זמן, לנשום קצת בשקט ולאגור כוחות
.

vashti72

New member
אם זה הדבר האמיתי שיהיה בהצלחה!

לגבי ויטמין K. אם זאת אותה מיילדת שלי (ג'ויס) אז היא הביאה לי ויטמין K בעצמה. אבל אני לא בטוחה שעדיין יש לה. תשאלי אותה.

vashti72

New member
ברח לי באמצע, לגבי היין-

אני שתיתי הרבה בסוף... כי היו לי צירים מדומים חזקים לאורך שבוע. כשזה היה הדבר האמיתי זה לא עשה כלום (מלבד בחילה) ובלילות לפני זה מאד עזר לי לישון.

אם פי 3

New member
בהצלחה!

תשובות כבר קיבלת אז רק נותר לאחל לידה טובה (ואולי כבר איחרתי?)

ריקי29

New member
צירים, חלק ב' - מעדכנת

הם טיפה יותר חזקים. התחלתי לתזמן. כל 4-6 דקות. הכל בבית מוכן. אבל משום מה נראה לי שזה עוד לא זה.... נראה לי שאני הולכת לנסות לנוח.

שָׂרָה

New member
אני לא מעדכנת כלום כי

ימים שלמים עוברים עלי ולפעמים צירים כל 10 דקות ופתאום כלום עוד פעם.. און אנד אוף. ממני - ממרומי השבוע ה40

וואו, כבר שבוע 40?

ועוד חששת ללדת לפני הזמן
ראית איך יצא לך ככה עדכון בלי להתכוון
מקווה בשבילך שזה יקרה מתי שזה צריך לקרות!

debby12

New member
מנהל
טוף - זה לא יקרה שוב בפעם הזו ../images/Emo8.gif

ואני מהמרת על סיפור לידה מוצלח ביום חמישי

למעלה