צירפתי תמונה, אשמח לתגובה

פרלמנים

New member
צירפתי תמונה, אשמח לתגובה

זה דניאל שלנו, בן חודשיים כמעט. התמונה צולמה הבוקר, אחרי 24 שעות עם הדניס... ככה זה צריך להיות? תודה רבה, ג'סיקה

ליבי א

New member
איזה מתוק

אני שמחה לראות שעברתם למתקן זה נראה לי בסדר גמור אני ממליצה לך לעטוף את הברזל עם ספוג או משהו כי הוא עם בקרוב ילמד להעיף את הרגליים וגם שלא תקבלו מזה מכה זה לא נעים בכלל. איך הוא מרגיש עם זה? את מוזמנת לדבר איתי. יהיה בהצלחה. ליבי

טאניוש

New member
חמוד ../images/Emo99.gif

קשה לראות בתמונה עד כמה הרגל יושבת טוב בנעל. אבל כעיקרון כן, ככה זה נראה. אני ממליצה בחום לעשות חור, לא יודעת איך בודקים את הרגל בלי חור. גם אנחנו עטפנו את הבר, הם בועטים נורא חזק.

מזל טוב על הנעליים.

דניאל כזה מתוק, איזה כיף שיהיה מפגש בקרוב. גם לי לפי התמונה/ות הכל נראה בסדר. באתר יש הסברים מדוייקים שתוכלו לבדוק- זויות, אורך הבר וגם הכיפוף של הבר. (אין סיכוי לראות את זה בתמונה). באתר של אושרי רואים את הבר הכחול מכופף מאוד. זה די נורא וממש טעות. לקח לנו כמה חודשים להבין את זה. בתמונה של הבר האדום לא רואים כיפוף בכלל, למרות שהוא קיים. כיפוף שממש ממש בקושי רואים. תוכלו לכופף לבד אם לא כופפו לכם. כיפוף במרכז הבר, ממש מינורי. התפקיד של הכיפוף הוא לשמור על גיד אכילס- על הארכת הגיד שבוצעה. חיזקו ואימצו.
עידית

nush האחד

New member
עוד לא הגענו לשם...

כך שאין לי מושג אבל הייתי חייבת לומר לך שיש לך גבר שובה
שיהיה בהצלחה!!

חמודן

נראה מבסוט מאוד רצויי לקנות גרבים יותר קצרות חם להם מאוד ברגלים וגם שרוכים יותר ארוכים ולקשור אותם מאחור לא מקדימה

למעלה