צ'כה עצה

צ'כה עצה

יש לי ידיד עם גבות מחוברות עבות, כשכל השאר אחלה אצלו. מטופח והכל. יש לו בטחון עצמי נמוך בגלל זה. מה אתם חושבים על גבות מחוברות? מגעיל? עדיף להוריד? תזכרו, הוא בן. לא מדובר על בת.

i l0ve u

New member
להוריד!

מצטערת להגיד לכם-אבל זה מחריד!!! אפחד לא ביקש מהבנים שיעשו גבות עם צורה או דקות אבל באמצע הם פשוט חייבים לנקות! זה ענין של אסטתיקה לא של בנים-בנות...!!! ולהיות מטופח ונקי ואסתטי לא קשור למין שלך...! מסקנה שלי-להוריד!{ובעיקר אם זה גורם לו לירידה בביטחון ויכול לגרום לו מהפך טוב בחיים אין אפילו ויכוח-שיוריד!}

אבל יכולים לצחוק עליו

זאת די בעיה, את לא חושבת? ועוד דעות של עוד בנות ובנים אני אקבל בברכה.

i l0ve u

New member
יצחקו עליו????

שיצחקו!! ואת תראי שיחמיאו לו ולא יצחקו תמיד יהיו ת'אנשים האלה שרע להם בחיים ובגלל זה הם רעים אל כולם והם בטח יגיבו כמו שמתאים להם ויצחקו... SO WHAT?? אצלנו יש הרבה בנים מהשכבה שעושים -שמנקים באמצע ואת לא יודעת אפילו כמה זה משנה אותם חבל"ז לך פשוט! וכל פעם שהם עושים אנחנו רק מחמיים להם שוב ושוב! ואם הוא לא עושה הוא מפסיד!אני שונאת לראות בנים לא מטופחים ... יעני לא צריך להיות בחורה אבל כמו שבנים מתגלחים הם גם יכולים לנקות בין הגבות!ולפי דעתי אין כאן הבדל של בנים-בנות כולם צריכים להיות אסתטיים! עצה שלי-שיעשה ותקשיבי לי הוא לא יתחרט! וזין בעין על מה שאנשים אחים אומרים! גם לא כולם מסכימים איתי..אז מה אני ישתוק?

O Boy

New member
עצתי, ואף המלצתי...

אני אומר שיעשה, ויש לי אפילו המלצה, יש ילד בשכבה שלי שעשה באפילציה (כמה טיפולים אצל קוסמטיקאית) וגמר עם זה לצמיתות. והאנשים הרעים שבר הזכירה - לא להתייחס אליהם. בר - מסכים עם כל מילה.

גמני בעד להוריד לגמרי (עם שעוה) אבל

הוא יכול גם לדלל את השיער, יענו עם פינצטה, שזה לא יראה שהוא ממש מוריד- אלא כאילו יש לו נורמאלי. אבל ההמלצה הראשונה היא- להוריד.

למעלה