צכלצ טיים...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
צכלצ טיים...

כבר הרבה זמן לא הייתי בצכלצ. ממש הרבה זמן. ביום שישי התקשרתי ללירוי: "בא נלך לצכלצ בשישי הבא" -"מחר!" -"הבא" -"הולכים מחר. שכחתי להגיד לך אבל קבעתי עם עוגי ועודד כבר בשבוע שעבר" (יופי ממוש...
) –"טוב, נראה..." ב-20:00 בערב הוא מתקשר שוב "לא בטוח שהולכים" -"מה קרה?" -"דיברתי עם עוגי בצהרים, והוא לא בא. אולי עודד יבוא לבד" (כן, בטח. עודד יבוא לבד...
) –"טוב, תעדכן אותי". ב- 21:40 הוא מתקשר שוב "טוב, עודד בא בלי עוגי. קבענו בחמישה לחצות בכניסה. ותתקשרי אליו". התקשרתי. הכל סגור, ונפגשים. כשהגעתי, לירוי (הכוסון
) ו-מ´ המקסימה (
) כבר המתינו בפנים (2+). בחרנו פינה, קרוב לכניסה ופיזזנו קלות לצלילי ella ella, כבר היה כיף (1+), עודד ואנאבל הגיעו (1+), היה אינטימי (1+) למרות שהמקום התחיל להתמלא אט-אט. היתה מוזיקה
מצויינת (1+). היה אלכוהול
חינם (2+) יופי-טופי, רק שכשהלכתי לקחת מיץ אשכוליות (לתוהים, אני לא שותה אלכוהול), והברמנית (פרח´ה) שהחזיקה סיגריה, העבירה אותה ליד השניה והכניסה את היד לתוך הקרח כדי לשים לי בכוס
– זה דיי הוציא לי את החשק לשתות (1-).... היו
ות (1+ על היוזמה, ועוד 1+ לי שלא נגעתי בהן!!!). היה טפטוף קל מאיזור המזגן, שבצירוף מכונת העשן יצר אפקט טרופי לעיתים... (אפקטים חדשים?
). היה חם!!! ירון אשבל עם נר על הראש, נראה כמו ילד מפגר שברח מכיתה ב´ טיפולית. לא נורא, היה מצחיק
(1+). הרקדנים איכזבו (1-, טייץ זהב ותו לא, זה פשוט לא מספיק! בשביל זה יש נו את ערוץ האופנה... היה נחמד אם הם היו יודעים גם לזוז
). היה ריינינג מן (1+). ובשביל ספיינבאר היה גם day by day
. היתה מובי
. ופתאום היה 5:00, וזה הזמן ללכת
... אני גיליתי (מאוחר מדי) שאת המפתח הנחוץ לי השארתי בבית, וכך מצאתי את עצמי על מונית. היה יקר (1-), אבל כ"כ נהניתי, שממש לא איכפת לי (1+). תזכורת לעצמי: לא ללכת לרקוד עם נעלים שקניתי אתמול. אי! מתי עוד פעם?
לסיכום: היה 10
mai (כן, אני יודעת, השמטתי מליון פרטים...)

old crow

New member
איפה למען השם זה צכלצ

אני צריך ללכת למקום שעדיין משמיע את ella ella

daniel365

New member
זאת פעם שניה שקטלת....

מה יש לך נגד המקום? חוויות טראומטיות ????? אני.

Liroy25

New member
היה מעולה! ICU סתם קוטר! ../images/Emo3.gif

כמה פרטים קטנים לתוספת:
אוסף של סטרייטים שנראו כאילו הרגע חזרו מצילומי "נקמת היורמים 7" כבר הרבה זמן לא ראיתי!
אנאבל הגדירה מחדש את המונח "מחשוף"! ורבותי, עד שלא ראיתם אתם לא יודעים מחשוף מהו!
מובי לשם שינוי לא התעלקה יותר מידי והיתה עסוקה בלטפל בחברתה שהשתכרה קצת על יתר המידה. (זה מה שקורה שמחלקים אלכוהול בחינם!) מה שהותיר לי מספיק רווח בכדי לתקשר עם הידיד הכוסון שלה. (שמסיבה לא מובנת התעקש להתעלם ממני באלגנטיות!) אפשר לכבות את צפירה האזעקה לא קרה כלום וגם לא יקרה.
המוזיקה היתה מצוינת מהרגיל! התקליטן פיצה אותנו על "שיר הקטשופ" (צריכים לירות במי שכתב אותו!) ב"אני חולם על נעמי..".
עודד א. היה קצת בשוק בהתחלה למראה ריקודי השורות אבל שקל הצטרפות בהמשך. (אל תגיד לי שלא! ראיתי אותך מנסה ללמוד את הצעדים!)
בלטו בהעדרם עוגי ("איך נוכל לפלוש לממלכתו של המלך הבלתי מעורער של התכלת?") ועמרי ה-
. לסיכום הכללי - היה מעולה!!!

EyeSeeYou

New member
יאללה יאללה..שים לב מה אמרה אנאבל

ואני לא קוטר, אלא פשוט בן אדם נורמלי, שעם כל חיבתו לשנות השבעים שמונים תשעים, הבין שמאז התחלף מילניום וכנראה שמישהו במעבדת הריקודים של הקדוש ברוך המציא עוד כמה צעדי ריקוד, כאלה שכבר לא מתחברים עם הג´קסונז פייב. שלא לדבר על הזוועות המסתובבות שם, ואפילו אלה המרחיקות לכת ומנסות לרקוד! (וזכורים לי במיוחד שני זוגות מופרעים במיוחד שנראו כאילו הם רוקדים את ריקוד הטוויסט האחרון שלהם על הטיטאניק לפני שהיא טובעת).

אני חייבת להגיב ../images/Emo12.gif

ראשית לכל, אני ממש מוחמאת מכך שלירוי התעמק לי במחשוף.... מצאת זהב או משהו?
עכשיו אפשר להתחיל לשפוך את האמת על הנייר. ICU צודק! תחסכו מעצמכם את החוויה. אל תלכו לתכלת \ צכלצ או איך שלא תקראו למקום המזוויע הזה. זה לא שס-ב-ל-ת-י כל הערב, כי באמת היו לי כמה רגעי הנאה (או טימטום-חושים?). ואני אפרט
ידידי הטוב עודד א. התמיד בניסיונות השיכנוע שלו ובסוף הצליח לו. אז הלכנו למסיבה. פגשנו את מאי המחוייכת כתמיד, מ. (למה צריך לכתוב את שמה בראשי תיבות? היא במוסד או משהו?) ולירוי החמוד והחייכן. בעוד החבורה מתלהבת מעצם המפגש, אני התחלתי לקלוט מה הולך סביבי. אני לא רוצה להישמע כמו כלבה מרושעת, אבל אוסף כזה של מכוערים לא ראיתי בחיים שלי
והעיצוב! מה זה
המקום נראה כמו חורבה עם קישוטים שנשארו מהסוכה. לא חשבו שם להתקדם לשנות האלפיים (אני מדברת על העיצוב ולא על המוזיקה!) לירוי ניסה לעודד אותי וציין שהשתייה היא "חינם אין כסף". זה לא יעזור. אין סיכוי. "גם אם ארוקן להם את כל הבר בשלוק, לא אוכל להשתחרר ממראות המקום המזעזע הזה", הסברתי לו. זה אולי נשמע לכם כמו מצב של ייאוש טוטאלי, אבל אל חשש. בכל אותו זמן, עודד משועשע מאוד ממצבי הנפשי והכרזותיי האובדניות. ייאמר לזכות היורמים, הנוקמים ושאר המוזרים, שהם יכולים להיות ממש מצחיקים
ביקור מזורז בבר עודד את רוחי במיקצת. אגב, הברמניות
היו יפות וכוסיות אחת-אחת
בלי ספק, הבחורות הכי שוות בכל הפאקינג-צכלצ הזה. למי מכם (אולי מדוייק יותר לאמר: מי מכן) שמתעניין בבחורות ומגיע למקום הזה, שיגיע מייד לבר. להפתעתי, המקום התחיל להתמלא בסביבות 1:30 באנשים קצת (ממש טיפה´לה) יותר נורמליים, אבל כוכב הערב ללא כל ספק היה ילד ערס יפהפה עם גוף מעלף ופאסון של גדי סבן (ערוץ ביפ - מי שלא מכיר שירוץ!). אחחחח מה שהייתי עושה לו
אבל עודד ישר קלט אותי וגער בי שאוריד את עיניי מהילד (ושאפסיק לרייר) - הוא בן 17. אני עדיין טוענת שהוא קצת יותר גדול. אולי בן 19.
טוב, נו, אז היו כמה רגעי תקווה... וזהו המקום שבו נכנסים ריקודי השורות. כולנו יודעים שיש כמה שירים מעצבנים שחוברו להם יחדיו ריקודי שורות (עוד תיזכורת לשנות ה- 80 ), אבל לירוי מיודענו החליט להפוך את העניין המטריד למגיפה אמיתית והדביק לכל שיר ריקוד, וכל החנונים של המועדון מפזזים אחריו כמו עדר כבשים. אכן, "ניקמת היורמים 4"
הפך להיות "סיוט ברחוב אלם". לסיכום:
לא באנו להנות... ובטח שלא בשביל הסופגניות [אכלנו טובות יותר בביית (באדיבות עודד א.) וגם לביבות תפו"א ולביבות בטטה.... אבל זה כבר סיפור אחר.] משרד הבריאות כבר בדרכו לשם בעיקבות תלונה שהיגשתי
עכשיו העתיד נראה ורוד יותר!
אנאבל

איך../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif

איך עוגי החמיץ ערב כזה???
נו טוב.. הוא נהנה מחוויה אנטרופולוגית מסוג אחר - בילוי לילי בפיק-אפ באר של סטרייטים...
למרות שדווקא היה שיגי (ככה אומרים?). היה דבש
ובבוקר היו שימפנזים

EyeSeeYou

New member
כמו שמשנה תורן אומר- ICU תמיד צודק!

ואני שמח שגם אנאבל למדה זאת סוף סוף, אף כי חבל שעל בשרה החשוף (מאוד, כך מתברר). ואכן יקירתי, לא יכולתי לתת תיאור טוב יותר לזוועה המתחוללת ברפת
הזאת בנמל תל אביב. ולגבי שמה המקוצר של מ. הרי ידוע כי היא טייסת..

עודד א

New member
ולסיכום:

עודד בא. עודד רקד. עודד רקד עוד קצת. עודד לא הצטרף לאף אחד מריקודי השורות. עודד המשיך לרקוד. עודד צוחק בלי בושה מהבהלה של אנאבל. עודד שומע את "קרנבל בנח"ל". עודד אוהב. עודד מדבר על עצמו בגוף שלישי. עודד מדאיג את עודד. עודד נרקסיסט? עודד חושש שכן. ול-ס-י-כ-ו-ם עודד רקד, נהנה, שתה וחגג. שייקפצו כולם (חוץ מאנאבל היפה, כמובן)- עודד יחזור. עודד מודה ללירוי.

EyeSeeYou

New member
דווקא בגלל שאני אוהב אני מזועזע

הטובים ביותר נופלים
התכלת הזה הוא אסון אקולוגי

ועוגי אומר...

עודד מסתובב עם עוגי קצת יותר מידי! תחזיר לעוגי את הגוף (השלישי) וזהו

למעלה