צלבי קרס בדימונה [אחרי אילת ופ"ת]

צלבי קרס בדימונה [אחרי אילת ופ"ת]

הרי חדשה שקראתי זה עתה באינטרנט: פורסם: 14.09.07, 19:17 מי ריסס צלבי קרס על קירות בית כנסת בדימונה? מתפללים שהגיעו הבוקר (יום ו') לתפילת שחרית של היום השני של ראש השנה בבית הכנסת "בית אפרים" הופתעו לגלות צלבי קרס על קיר המבנה ועל הגדר המקיפה אותה. ראש עיריית דימונה, מאיר כהן, היה בין המתפללים שהבחינו בצלבי הקרס. בעקבות המקרה הוא הבטיח לשלם מכיסו 2,000 שקלים לכל מי שימסור מידע מי ריסס את הצלבים. למרות החג, הזמין כהן עובדי עירייה למקום שמחקו את הצלבים. כהן אמר ל-ynet: "הגעתי לבית הכנסת והרגשתי נורא. אני חושב שלאור הפרסומים על תאי הנאו-נאצים שהתגלו בארץ כל העכברים יוצאים מהחורים שלהם ואנחנו צריכים להילחם בהם ביד קשה. בימים הקרובים אני לא מתכוון לעשות שום דבר חוץ מלטפל בנושא הזה. גייסתי את כל פקחי העירייה כדי למצוא את מי שריסס את הצלבים". בשבוע שעבר רוססו צלבים נוצריים וכתובות "היטלר המשיח, יחי ישו הנוצרי, יחי יא", על קירות בית הכנסת "פחד יצחק" של הרב הדאיה, רבה הראשי של אילת. גבאי בית הכנסת סיפר אז כי הוא גילה שעל קירות המבנה רוססו כתובות נאצה וסימני צלב, כולל על חלקו החיצוני של ארון הקודש המוצב במקום.

ועכשיו צלבי קרס גם בחולון:

חדשות תפוז: חולון: צלבי קרס צוירו על קיר מבנה עירוני (16/09/2007 14:05) ברחוב ביאליק בחולון צוירו צלבי קרס על קיר של מבנה עירוני. המשטרה פתחה בחקירה.

schlomitsmile

Member
מנהל
יש לי רושם שהפרסום והזעזוע הכללי מהעניין, הופך אותו למאד מושך לכל מיני ילדים/נערים שרוצים להיות "ילדים רעים"...../images/Emo4.gif

masorti

New member
והרושם שלי הוא...

שהתגובה המשטרתית והציבורית נגד התא הניאו-נאצי עוררה מריבצם עוד כמה חוליגנים מאותו מגזר, שרוצים להביע הזדהות עם העצורים ולהראות לכל הז'ידים (כלומר: לנו) שלא נצליח לסתום להם את הפה. דרך אגב, לגמרי במקרה (....) הוקרן היום בבוקר בערוץ 1 הסרט "הנחשול". מעניין מדוע נזכרו בזה דווקא עכשיו.

אני מקווה שהם יקבלו העונש

בחומרת הדין לצערי שוב שילטונות החוק שלנו לא היו מודעגים מספיק לאחר הפרשת החייל וגם לא הדליק להם אור אדום שגם כאן יכול לקראות המעשים הללו בארצנו . מה שקרא כאן בארץ עשה גל ענק בתיקשורת עולמית אפלילו צרפת ובלגיה" גינו" המעשים ,לפי מה שהבנתי ,תחת לשולחן הם צחקו ? בכבוד רב סבא אריה

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo5.gif../images/Emo46.gifאני חוששת שאילו הייתי שם, הייתי שוכחת את נימוסיי ואמונתי באי-אלימות...

Jessio

New member
קשה להאמין

קשה להאמין שדבירם כאלה עדיין קיימנו בימינו
יש אנשים שחושבים שזה משעשע ??

למעלה