צלוחית מלאה בסודות

nadav2005

New member
צלוחית מלאה בסודות

שלום, אני נדב, קורא יחסית סמוי שכותב כאן מפעם לפעם, כשיש לי משהו להגיד. הקלטתי לא מזמן גרסה ביתית לקטע הנפלא A Saucerful Of Secrets, מנוגנת על סינטיסייזר KF-7 של Roland, והחלטתי להעלות אותה לכאן על מנת להעשיר מעט את הפורום שהולך ומדלל בזמן האחרון. זוהי גרסה ראשונית, ואשמח לפתח אותה אם יהיו לכם הערות/ביקורות. בגלל מגבלת גודל הקבצים של Yahoo הקובץ מחולק ל-2 חלקים. בתקווה לקבל שלל הערות, הארות, ביקורות, צלחות וגרזנים מתנופפים, האזנה נעימה!

THC MaN

New member
נשמע מעניין... עוד מעט אני אשמע - אבל עצה

קבצים אפשר להעלות ל : www.upload-il.com או ל www.fileflyer.com שהם 2 האתרים היציבים ביותר שאני מכיר לעניין... (עם הגבלות קובץ של הרבה יותר מ10 מגה..)

THC MaN

New member
דעתי...

לדעתי יש לך פוטנציאל לעשות עם הסינט הזה דברים מגניבים ביותר... את פינק פלויד פחות.. נורא הציק לי שהתיפוף הוא לא בדיוק כמו התיפוף של מייסון - זה הפך את זה ל"צולע" כזה... כלומר יש לך יכולת טובה - אבל לדעתי אתה לא צריך לעשות קאווברים לשריטות של פינק פלויד אלא פשוט לזרום על השריטות שלך
מן הסתם גם האפקטים שהם משתמשים בהם הם יותר מתוחכמים - כל מיני אוברטונס עם הד ובקיצור הרבה מאוד השקעה בכל צליל.. זה הכיוון לדעתי זה חלק מהעניין הגאוני אצל פינק פלויד - לחשוב על כל צליל וצליל איך אפשר לעשות אותו מושלם.. כשכל הצלילים מושלמים המוזיקה הרבה יותר קרובה לשלמות...

nadav2005

New member
תודה רבה על התגובה!

בהחלט לא ניסיתי לעשות פה משהו מושלם, אלא יותר בכיוון של "בואו נלחץ על כפתורים שונים ונראה אם זה דומה לפינק פלויד". לא ממש השקעתי בתיפוף, תופים זה לא הצד החזק של הסינטיסייזר שלי ואולי באמת כדאי לי למחוק אותם ולהשאיר את זה כמו בגרסת האלבום. ושוב, תודה רבה!

nadav2005

New member
מה זאת אומרת "להעלות עוד פעם"?

הקובץ נמצא, חי, נושם וקיים. אם לא בהודעה המקורית, אז באחד התיקונים.

כעת זה עובד, מקודם הייתה איזושהי בעיה

באופן כללי, השרתים שלהם לא מאד יציבים, הייתי מציע לך לעלות את זה לאתר יותר יציב, אפשר גם ל-youtube, אם תערוך את הקובץ עם תמונות כלשהן לקליפ.

למעלה