צלוליטיס

galorel

New member
צלוליטיס

שלום הבנתי שיש שילוב של כמה שמנים לעיסוי לצלוליטיס ויש קרם gut buster איפה קונים אותם? אם למישהו ידוע. תודה

bflygirl

New member
../images/Emo24.gif

יש עכשיו כתבה נרחבת בלאישה עדיין לא הספקתי לעיין בה עוד דבר לפי מה שידוע לי צריך לדאוג לחממם את המקום וכך הזרימת דם תשפיע ותנקה את המקום וזה טיפול ארוך טווח אך עם תוצאות מבטיחות הייתי מנסה תערובת של 1-2 טיפות של רוזמרין יחד עם שמן שקדים 50 מיל ומעסה אני מצרפת גם טיפול של דוקטור רונית נחום לנושא וגם קישור הטיפול: לשים באמבט באופן קבוע מלח ים ואת תערובת הצלוליט שהומלצה לך. כל יום באמבטיה לשפשף את האיזור עם מלח ים וקצת מים. לשטוף להנתגב ברכות ולמרוח את תערובת הצלוליט. טוב יותר אפילו למרוח אחר כך את גל הצלוליט ולעטוף את הרגל עם ניילון מיוחד. אני מאמינה שקיבלת את כל ההסבר מדר שרית זוהר. כמובן שטיפול זה אמור להיות מלווה בתזונה ופעילות גופנית. מומלץ ביותר. שיהיה בהצלחה

galorel

New member
היי ותודה אבל

היי תודה לך על המידע, אבל השאלה אם זה באמת עובד, האם את מכירה מישהי שניסתה. רשום בכתבה גם על קרם טוב בשם GUT BUSTER האם ידוע לך איפה משיגים אותו. תודה וכל טוב

bflygirl

New member
כן דודה שלי

אבל צריך התמדה ולזכור שהטיפול בצלוליטיס לוקח זמן לראות תוצאות שיהיה בהצלחה

galorel

New member
תודה לך

אז אני אנסה, יש לי ילד בן 3 , הבנתי שיש שמנים מומלצים לילדים, כמו אקליפטוס, אני מודעת לכך שחייב שמן בסיס לשמנים האלו חוץ מלבנדר ועץ התה. האם את מלמדת ארומתרפיה. כל טוב.

0 אור 0

New member
אני ניסיתי כמה סוגים של קרמים

עזר כמו כוסות רוח למת ...

galorel

New member
זאת אומרת ש...

זאת אומרת שלא שווה לנסות קרמים איזה ניסית למשל, שאני לא אקנה בטעות. כל טוב

0 אור 0

New member
אני כבר לא זוכרת כי זה היה די מזמן

על כל פנים כל הקרמים עובדים על אותן שיטות וסוגי חומרים. לבד אין פשוט סיכוי שהם יעזרו - אבל אם זה משולב עם תוכנית לניקוי רעלים ועיסוי לימפתי, אז אולי הם יצליחו לעזור בשחרור השאריות האחרונות .. אשרי המאמין.

למעלה