יש עכשיו כתבה נרחבת בלאישה עדיין לא הספקתי לעיין בה עוד דבר לפי מה שידוע לי צריך לדאוג לחממם את המקום וכך הזרימת דם תשפיע ותנקה את המקום וזה טיפול ארוך טווח אך עם תוצאות מבטיחות הייתי מנסה תערובת של 1-2 טיפות של רוזמרין יחד עם שמן שקדים 50 מיל ומעסה אני מצרפת גם טיפול של דוקטור רונית נחום לנושא וגם קישור הטיפול: לשים באמבט באופן קבוע מלח ים ואת תערובת הצלוליט שהומלצה לך. כל יום באמבטיה לשפשף את האיזור עם מלח ים וקצת מים. לשטוף להנתגב ברכות ולמרוח את תערובת הצלוליט. טוב יותר אפילו למרוח אחר כך את גל הצלוליט ולעטוף את הרגל עם ניילון מיוחד. אני מאמינה שקיבלת את כל ההסבר מדר שרית זוהר. כמובן שטיפול זה אמור להיות מלווה בתזונה ופעילות גופנית. מומלץ ביותר. שיהיה בהצלחה
היי תודה לך על המידע, אבל השאלה אם זה באמת עובד, האם את מכירה מישהי שניסתה. רשום בכתבה גם על קרם טוב בשם GUT BUSTER האם ידוע לך איפה משיגים אותו. תודה וכל טוב
אז אני אנסה, יש לי ילד בן 3 , הבנתי שיש שמנים מומלצים לילדים, כמו אקליפטוס, אני מודעת לכך שחייב שמן בסיס לשמנים האלו חוץ מלבנדר ועץ התה. האם את מלמדת ארומתרפיה. כל טוב.
על כל פנים כל הקרמים עובדים על אותן שיטות וסוגי חומרים. לבד אין פשוט סיכוי שהם יעזרו - אבל אם זה משולב עם תוכנית לניקוי רעלים ועיסוי לימפתי, אז אולי הם יצליחו לעזור בשחרור השאריות האחרונות .. אשרי המאמין.