צלוליט!!!! הצילו!!!!

צלוליט!!!! הצילו!!!!

מה אפשר לעשות נגד צלוליט? האם יש שמן שיכול לעזור? אולי מישהו מכיר פתרון אחר? הצילו.... בבקשה....

נורקס

New member
צלוליט....

תופעה מוכרת ונפוצה (לצערי) אצל 80% מהנשים בעולם המערבי. הטיפול חייב להיות במקביל בכמה מישורים. מריחת שמן בלבד לא תספיק:
תזונה:יש להמנע ממאכלים שמכילים:חומרים משמרים,חומרי טעם וריח,משפרי טעם וריח,צבעי מאכל,משפרי אפיה,ממתיקים מלאכותיים,חומרים מקשים ומתגבשים
עישון: מגביר תהליכי חימצון וצלוליט מכיוון שמכניס רעלים למחזור הדם
פעילות גופנית אירובית קבועה (לפחות 4-5 פעמים בשבוע ולפחות 45 דקות בכל פעם,אפשר:שחיה,הליכה,אופניים וכו'): זה מגביר את זרימת הדם לאזורי הצלוליט.
שמנים אתריים (מומלץ לטפל אצל ארומותרפיסט ולא טיפול עצמי, כי צריך לדעת איך להשתמש בשמנים): שמנים ממריצים:רוזמרין,מנטה שמנים מחממים:פלפל שחור,קינמון,ג'ינג'ר,ציפורן שמנים שתומכים במטאבוליזם של שומן: אשכוליות שמנים משתנים:ערער,ברגמוט,גרניום,למונגראס
רצוי לבצע פילינג גוף לעיסוי המקום והנה שני מתכונים: פילינג קפה שחור: 1/2 כוס קפה שחור טרי טחון+ חצי עד 3/4 כוס שמן זית פילינג מלח ים: 1/2 כוס מלח ים+ 3/4 עד חצי כוס שמן חוחובה אפשר להוסיף שמן לבנדר ושמן לימון/או שמן אשכולית (כמויות מדוייקות אתן לך במסר אם תרצי)
יש גם תכשיר שמבוסס על שמנים אתריים בג'ל אצות ים וספריי מקרר ומכווץ. כעיקרון רצוי למשך 2-3 חודשים לעשות פילינג 1-2 פעמים בשבוע למרוח את הג'ל אצות ים כל ערב ואת הספריי כל יום בהצלחה

ג'ל אצות

למה הכוונה? יש לי ג'ל טבעי שהבסיס שלו זה אצות, ללא תוספים אחרים למרוח אותו פשוט או להוסיף משהו?

נורקס

New member
כן,לזה התכוונתי

אבל עדיף עם שמנים אתריים. תראי לאצות יש תכונה שלספיחת רעלים שזה כבר טוב לצלוליט. אבל ההשפעה מתחזקת אם מכניסים שמנים אתריים כי הם מחדירים את הג'ל עמוק יותר לשכבות העור התחתונות. מה שכן חשוב לדעת מינונים מדוייקים .

איפה משיגים את הג'ל הזה?

והאם לערבב אותו עם השמנים או למרוח את השמנים בנפרד....? וגם, איך אני יכולה לדעת מינונים מדוייקים? תודה

נורקס

New member
תכנסי לרשימת ספקים מומלצים

פשוט לפי כללי הפורום אני מנועה מלרשום את השם של הספק שלי. וכן, לערבב עם שמנים אתריים. לגבי איזה שמנים לבחור ומינונים... בשביל זה צריך או ללמוד ארומתרפיה וקוסמטיקה טבעית או לפנות למטפל או איש מקצוע. אני ממש לא ממליצה לרקוח ללא ידע. ובנוסף, ראי את תשובתי הראשונה. על מנת שתהיה השפעה לא מספיק למרוח קרם או ג'ל זה או אחר , יש לעבור לתזונה נכונה ונקייה ולעשות פעילות גופנית. אחרת, זה פשוט לא יעבוד.

למעלה