צ'לום לכולם! תגובה מרייכל- כנסו..

betti10

New member
צ'לום לכולם! תגובה מרייכל- כנסו..

כידוע לכם לא באתי עקב אירועים מצערים שחוויתי בשבוע הזה (ררררר...
) אבל שמעתי שהיה אחלה וסיפרו לי חוויות. בכל אופן, כיוון שלא יכולתי להגיע,התקשרתי לרייכל אחרי שהלך מהמפגש(ואגב, תודה ענבל
) ושאלתי אותו ככה בכנות האם הוא נהנה או שלא... אז שירן ,לידיעתך.... ולא יכולה לצטט כי לא זוכרת כ"כ את המשפט עצמו אבל זה היה משהו כמו: היה מגניב אחלה או היה נחמד מאוד.... בקיצור, חבר'ה, הוא נהנה וזה אומר שאפשר לחשוב אולי בעוד כמה חודשים על עוד מפגשון...
.. ושאל לשלומי ובלה בלה בלה...אשמור לעצמי את שאר השיחה (שהסתיימה בצורה חיובית מאוד אם אפשר לומר)
שמחה שנהניתם!

willo1

New member
יפה,

אם גם הוא נהנה כמו שאנחנו נהננו זה מעולה

glitter8

New member
אני מחכה ל...

תגובה שיכתוב כאן בעצמו ומה חשבת שיגיד לך? היה זוועה? איזה ערמה של בנות טיפשות ובנים הומואים? חח..טוב..הגזמתי.... מן הסתם את דעותיו שומר לעצמו, כיבד את המעמד, ענה לשאלות בפירוט, והתעניין בחברים שבפורום. יפה לנו.

betti10

New member
הוא ענה בכנות

שאלתי אותו אם הוא נהנה באמת או שלא...ואמר שהיה אחלה וגם שמעתי בטון דיבור שלו שאכן נהנה...אז למה לחשוב מחשבות של אולי לא היה לו נעים? אני מאמינה שהוא אכן נהנה... :)

willo1

New member
היו בנים הומואים?

איך פספסתי? יש לי גיי רדאר
סתם צוחקת, פשוט כל החברים שלי הומואים

glitter8

New member
היו בנות טיפשות?

פשוט כל החברות שלי טפשות...
לא יודעת לא בדקתי העיקר שיש לנו פרקשניסט בפורום עברין-יקיר מאחוריך!

Rachel47

New member
אני לא יודעת אם זה בגלל שהוא../images/Emo15.gif

כזה או שהוא אשכרה מקרין את זה על אחרים אבל השיחה..והמפגש עצמו..מאוד זרמו זה כאילו היו בערך 2 שניות של "וואי מוזר" וזהו ציפיתי ליותר היה באמת מקסים וקז'ואלי וכיף
כפרעל רייכל

למעלה