צ'לום צ'לום לכל החברות הוותיקות..

צ'לום צ'לום לכל החברות הוותיקות..

ובמיוחד (
) למלכה
המהוללת המדהימה המקסימה המוכשרת
והכלה האולטימטיבית שכל חמה היתה רוצה לשדך לעצמה-- אילנית צ'לי
מה שלומך קוקי שלי
'געגעת מי-אוד מי-אוד
את לא מבינה כמה בכלל.. יש לי כ"כ הרבה מה לספר לך
למה אנחנו אל בקשר
איפה את
למה את לא במסנג'ר יותר
עזבי, אני מחכה לשמוע ממך בפרטי
בנתייים אני אצטרך ברשותך, ברשותכם את עזרתכן הנאמה
חברה הטובה שלי מתחתנת (יאייייי
) והיא מבית חרדי
שכזה ונהוג אצלהם לברך ברכות מתחת לחופה ובשעת החינה. התבקשתי לעצב בשבילה 2 תפילות כאלו בכדי לחלק לקהל הרחב.
מצורף צילום סריקה של 2 התפילות. אני מתחננת פליז פליז פליז תעזרו לי לרצות את חברה שלי ביום החשוב לה שתרגיש טוב ושעוזרים לה ושהיא לא לבד (עזבו, סיפור כ"כ ארוך.. אבל היא מארגנת את כל החתונה לבד וכבר קשה לה והיא מבואסת רצח..) ואני לקחתי על עצמי אחריות שאני בכלל לא יכולה לעזור לה אבל ידעתי שיש את הפורום היקר הזה
שכן יכול לעזור לי.. ולכן, אחרי חפירות
כאלו ואחרות אני סוגרת
את הדיון בבקשה אחת- תעזרו לי לעצב 2ברכות. הדרישות לכדהלן:
שיהיה בשחור לבן. (מכיוון שזה דף שיחולק להמון אנשים וצבע במדפסת כיון עולה נורא יקר
*צימצומיםצימצומים*
שיתאים לחתונה חרדית שזה אומר- ללא מלאכים נטולי חיתול
או דברים רומנטים עם לבבות וכאלו..
שיהיה עיצוב אמוד מכובד אבל גם שלא יחסר ממנו יופי.. זה מאודד חשוב לי!!
עוד פרט קטן שיש לשנות בנוסח.. מכיוון שמה שסרקתי היא מחתונה אחרת צריך לשנות את שמות החתן והכלה ל- חתן- אדיר בן ירדנה למשפחת כורש כלה- הילה בת שושנה למשפחת גדקה ובברכת החינה נא לחתום בשם משפחת הכלה גדקה. אשמח מאוד אם תעזרו לי וה' יסייע בידכן להצליח ולשמח עוד אנשים שזקוקים לעזרה שלכם
אני
נ.ב עיצובים רבים יתקבלו בשמחה

ועוד דבר ששכחתי ../images/Emo122.gif

כמובן - התאריכים.. החינה- י'ח חשוון החופה- כ'ז חשוון ובמקום בס"ד ואשמח אם תכתבו לק"י שזה בשפתם של התנים נהוג

T A L 1 2 3

New member
הייתי מציעה לך להעתיק את הטקסט להודעה

כדי שמי שמעצב עבורך יוכל רק לעשות "קופי פסט"

את צודקת. והנה הטקסט:

*בנות, פליז תעזרו לי
* לק"י י"ח חשוון בידוע - החינה כי מריחת החינה על כף היד, בצורת עיגול ברור וחד. אינה בעלמא ובבלי משים, כי סגולה ידועה היא לכל הנשים. להריון, פרנסה, זוגיות וחיים טובים. חינה, זהו שמו של צמח העלים ממנו מופקת אבקת תמרוקים שהיא החינה בה אנו משתמשים. בשפה העברית, שפת הקודש הטהורה, לכל מילה יש משמעות פנימית ועמוקה. ולא בכדי נקרא כך הצמח הנפלא המשמש להענקת סגולה לכלה. אם נכתוב "חנה" בכתיב חסר, נגלה דבר מאוד מעניין: ראשי תיבות של שלוש מצוות, אשר לנשים הן מאוד חשובות- חלה, נידה, הדלקת הנר לכל אישה הם סימןועד. בית אשר מושתת על עוגנים אלו, זהו בית מבורך! כך היא דרכה, של שפת הקודש הטהורה, לתת לזוג הצעיר ברכה! ואני תפילה- שכל סגולה ובקשה, תתממש בחייכם תמיד לאורך ימים ושנים. חן חן על השתתפותכם בשמחתנו, מוקריכם ומכבדיכם, משפחת גדקה. **************************************************************** לק"י כ"ז חשוון תפילת הקהל בעת החופה יהי רצון מלפניך ד' אלוהינו ואלוהי אבותינו שתשרה שכינתך בחתן אדיר בן ירדנה למשפחת כורשהי"ו ובכלה הילה בת שושנה למשפחת גדקהתחי' העומדים כעת להיכנס לברית הנישואים. ריבונו של עולם, ברוב רחמיך וחסדיך, תזכה את החתן ואת הכלה לבנות בית נאמן בישראל, בית של תורה ויראת שמים, בית של קדושה וטהורה ואהבת הזולת. אנא ד', זכה את החתן ואת הכלה בבנים ובבנת צדיקים, ביראים ושלמים. תברך אותם בפרנסה טובה מתוך בריאות, אושר ושמחה לעבדך באמת. ברחמיך הרבים, תם וגם אותנו לראות פני משיח במהרה בימנו. אמן כן יהיה רצון.

הווו שלום../images/Emo24.gif

התגעגעתי להודעות האייקונים שלך
אבל אין צורך להגזים בתחילת ההודעה...
אני תמיד במסנג'ר אבל לא תמיד יכולה לענות [רבוטה
] אבל את בכלל לא מתחברת.. אולי חסמת אותי
אני אשמח לעזור לך, למתי את צריכה את זה, מותק

פליז נשמתי זה למחר!!

החינה שלה מחר והחתונה בשבוע הבא ואני כ"כ לא רוצה לאכזב אותה!! אני צריכה את הברכות מודפסות ביפה ועדין ובלי הרבה בלאגן.. מממש כמה דקות אחדות של עיצוב ובאמת בלי להגזים!! רק שלא יהיו תמונות של מלאכים או נשיקות וכאלו כי זה לזוג חרדי אז אפשר לשחק קצת עם פונטים אויל מסגרותץ וקצת מברשות.. לא יותר מידי!! יש מצב שמישהי עושה לי דוגמא עכשיו לפחות שאני אצליח לשלוח את הברכה של החינה מחר להדפסה? ואילנית, אני ידבר איתך במסן!!!

קוקי את מדהימה!!!

אני זועקת פה יששש!! ישש!! מרוב התרגשות מאושר!! את הורדת לי אבן מהלב
ואין מישהו שיכל לרצות אותי בעיצוב יותר ממך!!! עשית את זה בצורה מושלמת
ובול מה שחיפשתי
זאת לא הפעם הראשונה שאת גורמת לי אושר עילאי!!
אוהבתותך מלאאא ומקוה שגם את מהעיצוב
השני אני אזכה לראות את ידייך המוכשרות טומנות את ידייהם בזה
אוהבתותך מלא מלא מלא
ועוד היום אני אראה מה קורה בדיוק במסנג'ר יקירתי

יותר יפה מזה לא יהיה קוקי!!../images/Emo23.gif

וגב, בקתי במסן ואת באמת היית חסומה
אבל אני מקווה שסירתי את העניין ונוכללהפגש יותר ולשוחח
והעיצוב פשוט מדהים ומאוד אהבתי את הפונט.. יפיפה והעיטור למעלה גררר
תודה את פשוט היצלת אותי!!!
עכשיו יש לי שאלה.. יש לך פונט כזה שהכתב הוא כמו כתובות או ספרי קודש שהמילים הם רגילות אבל לפעמים יש איזה ת' מאורכת כזו ? אני מקווה שאת תוכלי להבין למה התכוונתי.. אם לא אני ינסה לצייר דוגמא למה שאני מתכוונת ב'צייר' והעלות לך דוגמא..

למעלה