צ'לום

צ'לום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קוראים לי לליה(כן זה שם מוזר
) אני גרה באזור י-ם... אני בת 13 זאת הייתה הכרות קצרצרה ועכשיו והודעה: אז ככה בשנה האחרונה התחלתי לחשוב כ-ל הזמן מה אני יעשה כשאני אהיה גדולה וחבשתי כל מיני גננת(אבל ויתרתי על זה מאוד מהר
),לפתוח באר משלי (או עם אחים שלי כי גם הם רוצים לפתוח באר),ועוד כל מיני..... ואני גם מאוד רוצה להיות על הבמה כי אני כזאת שחייבת להיות באמצע ואני צומי כזאת וגם הייתי בחוג דרמה ואני לומדת בבית ספר תאטרון... לפני התעודה (אין אצלנו בית ספר ממש תעודה זה בלי ציונים רק המורים כותבים מה הם ושבים על איך שלמדת וכאלה אבל אני לא יסבך אותכם אז אני אקרא לזה תעודה...) של אמצע השנה המורה לתאטרון עשתה איתן שיחה ואמרה שמה שאין לה כוח לכתוב ל-כ-ל אחד מהתלמידים שלה מה היא בדיוק חושבת עליו אז היא רק תכתוב או שהוא מוכשר מלידה או שהוא מאוד מתעמץ ורואים את זה(מה שזה אומר שהוא לא מוכשר אבל הוא מאוד מתעמץ) והנה מה שהיא כתבה לי: "לליה במהלך המחצית עבדת והשתתפת יפה ובעיניין נוכחותך סדירה ואת עובדת יפה בתרגילי החימום והצוות. בעבודותייך סביב ה"איבר המוביל" השתדלת ועבדת יפה" ובלה ובלה ובלה אין לי כוח לכתוב את הכל אבל זה היה הקטע החשוב.... מה שהיא כתבה לי מאוד הוריד לי את הביטחון העצמי אפילו לא במודע....(רק במחשבה קצת אחורה אני רואה את זה)... ובגלל שכל כך ירד לי הביטחון העצמי אני החלטתי לא להציג את המונולוג שאנחנו אמורים להציג בסוף השנה..... עכשיו אני רוצה לדעת אם אתם חושבים שאני סתם מגזימה והיא לא התכוונה שאני גרועה במשחק
ורק רציתי להוסיף שבזמן האחרון אני יותר ויותר חושבת על להיות שחקנית כשאני אהיה גדולה כי אני ממש אוהבת את זה אבל מצד שני אני עם ביטחון עצמי ממש נמוך עכשיו וגם אני רואה שכולם פה מכיתה א' כבר התחילו לנסות להגשים את החלום שלהם ואני בכיתה ח' לא עשיתי כ-ל-ו-ם בנוגע לזה (חוץ משיעורי תאטרון וכו') וכבר נראה לי שזה כבר דיי מאוחר ויהיה לי קשה מאוד להתחיל רק עכשיו..... אני מצטערת מראש על האורך וגם מקווה שהבנתם משו בכלל כי לכתוב מסודר זה ממש לא הכישרון שלי........

וחבשתי=וחשבתי../images/Emo163.gif

אני יודעת שזה מקצוע שכל העולם ואחותו(וגם דודה ששלו אם אתם מתעקשים...)רוצה לעסוק בו מה שמוריד לי את הביטחון אפילו יותר.......

YaLdoNet 4 EveR

New member
וואי שמעי..

(לא קראתי הכל כי אני די ממהרת) לנצח יהיו אנשים שיחשבו שאת פחות טובה, ומצד שני אנשים שיחשבו שאת יותר טובה מהיתר. אני, עצם העובדה שלא התקבלתי למגמת תיאטרון (שזה בעצם, היתה תחנת הפתיחה המתוכננת שלי לקריירה וכו' וכו') הורידה לי את ההערכה העצמית שלי בטונות... בעיקר העובדה שהתקבלו אנשים שלדעתי ולדעת רבים הם לא משו-משו (
), ולחשוב שהם התקבלו על פניי גם היה חלק חשוב בהורדת הביטחון. אבל את חייבת להבין, שאף אחת לא חייב לחשוב שאת הכי טובה, כדי שתדעי שאת הכי טובה, אוקיי?
ותזכרי שאת אלברט איינשטיין העיפו מביצפר.

תודה רבה../images/Emo70.gif

מאוד עזרת לי אני שנה הבאה יחזור לתאטרון ואני יעשה את ההכי טוב שלי ואז נראה מה המורה תגיד וחוץ מזה עוד שנתיים מתחלף לי המורה לתאטרון למורה אחר ואז תהיה התחלה חדשה אצל המורה....
זה באמת מעודד שהעיפו את אלברט אינשטיין מבית הספר

Morgan1986

New member
אל תדאגי!

קודם כל, את בת 13... זה גיל מאוד צעיר לחשוב מה את תעשי כשתהיי גדולה. ובקשר לזה שילדים מתכננים מה הם רוצים וחותרים להגשים את זה מכיתה א' זה מטורף! בטח ההורים שלהם מתכננים להם את החיים וזה בטח סיוט לחיות ככה! תעשי מה שאת רוצה, תחיי את הרגע ותנסי כמה שיותר להנות עכשיו ואם את אוהבת משחק עכשיו אז תשחקי בכיף ואל תתני למורה המטומטמת הזאת שלא מבינה מהחיים שלה להוריד לך ת'בטחון. לא כל המבוגרים יודעים על מה הם מדברים ולא לכל המורים צריך לתת כבוד כי הם יודעים טוב יותר ממך. יש סיבה למה היא מלמדת בבי"ס ולא משחקת בעצמה בהבימה. מבינה? אני אישית רק עכשיו הצטרפתי לפורום( אני חדשה, כן כן) קוראים לי יעל אני בת 16 מחולון. ואין לי מושג מה אני עושה מחר, שלא לדבר על עוד שנתיים ואני בסדר עם זה אני בכיתה עיונית ומגבירה ביולוגיה וכימיה ואין לי שום כוונה להשתמש בזה או להיות רופאה בעתיד הרחוק אני באמת לא חושבת כל כך על מה אני אעשה כשאני אהיה יותר מבוגרת כי יכול להיות שאני אפילו לא אחיה מחר פעם אימא שלי אמרה לי "אני רוצה שתהיי משהו" וזה מאוד הטריד אותי להרבה מאוד זמן, זה עדיין מטריד ויש עלי לא מעט לחץ. זה מתסכל ומייגע רק לחשוב מה אני עושה אחרי הלימודים ואז אחרי הצבא ואז אחרי האוניברסיטה אני לא חושבת על זה בכלל..

גם לך תודה

אני ממש נרעתי עכשיו שאני יודעת שיש לי זמן וזה אף פעם לא מאוחר.....ואת ממש צודקת בקשר לזה שרוב המבוגרים לא יודעים מה הם מדברים
אני מתכננת עכשיו כי שנה הבאה אני מתחילה ללמוד לפי המגמות של הבגרויות....

למעלה