צ'לום:]

©its me©

New member
צ'לום:]

היי..מה קורה? אני -קצת- חדשה פה:] מקווה שיהיה כייף. נראה לי פורום מאאאגניב:] -כולם צריכים לסגוד לי, אני לומדת בבצפר עם ארגנטינאים! והרבה!!-

ayeletkl 5

New member
גמני רוצההההה! ../images/Emo41.gif

למה רק אתתת? |סגידה| אוף. הו, וול, וולקאם! תביאי לנו קצת ארגנטינאים! אל תהיי רעה!

©its me©

New member
טנקיו:]

הלוואי הלוואי הלוואי.. טוב בנתיים הכל זה תאורטי- אני יודעת תשמות שלהם אבל הם בכלל לא יודעים שאני בבצפר שלהם.. כי הם באיזה יא יב. לא נורא-שבוע הבא כולם כבר ידעו תשם שלי:] מבטיחה להעלות לפה תמונות כשאני יקבל תדיגיטל:] ותודה על הוולקאם:]

Meitar Rojas

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ואין לנו שום סיבה לסגוד לך...לי יש קרובים ארגנטינאים..ואני לא משוויצה בזה..

Meitar Rojas

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gifזה לא בארגנטינה

זה בדרום אמריקה..אבל קרוב...והם מדברים ספרדית חופשי..

Meitar Rojas

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gifשמעי..

זה שהם ארגנטינאים לא אומר שהם בנחמינים ולא פלוריסיינטים... זה כמו שיתלהבו מאיתנו בגלל... דץ ודצה..האנשים מאותו ארץ שהסטארים חיים הם סתם אנשים רגילים כמו כולנו..הם לא מיוחדים..מילא קרוב ל בנחה לומדאצלה..אז הייתי מתלהבת..אבל סתם ארנטינאים
שטויות

חח מיית'.. רציתי לכתוב אותו הדבר..

אבל לא ידעתי אם לפתוח תפה..
זה מפגר.. אני חיה עם ארגנטינאים.. אז?<!

ayeletkl 5

New member
את גרה בארגנטינה? ../images/Emo41.gif

אוף - איזה כייף לכם, אנשים!!! אני מכירה ילדה שגרה בספרד, יום אחד היא הלכה ברחוב ופגשה את פליפה.. חחח..

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

אם התכוונת לזה שפליפה היה שם רק..אז סבבה וסורי
ואם לא אז..ספרד זה לא בארגנטינה..אז איך הוא יילך שם ברחוב?? **אלא אם כן הוא סתם היה שם או משהו..**

©its me©

New member
....

מצטערת...לא השווצתי. אני פשוט חושבת שזה מגניב מאוד, ושזה חלק מהחתימה של כל החברות שלי בפורומים אז..

מגניב?!

אוקי.. אני שמחה שיש לי משפחה ארגנטינאית רק כי אני יודעת תשפה..
ואני מתה על הספרדית ועל טלנובלות.. בעע לא יודעת.. זהו סך הכל.. יש מישהו שיעזור לי.

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gifברוכה הבאה מאמי../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

אני רותם
השתלבות נעימה
:) והקשר עם הארגנטינאים הכי לא קשור

©its me©

New member
זה חלק מחתימההה

כאילו אני צריכה לצרף את זה אבל שכחתי תסיסמה.. זה שלי ושל כל החברות:|

למעלה