נתחיל מהסוף החומר שאביחי נתן לי היה עם תווית מ2007 ניראה שהוא אדם מסודר .כך שלא היה מה ליבש ולעניין הפיניש אחרי שמרחתי 3 פעמים סינדיג סילר ושייפתי ,פוליש ווקס. לעניין הכוס והצלחת :תאר לך סיטואציה ,אתה במסיבה לוקח איזה מתאבן בצלחת ביד שמאל ומבקש לצרף כוס יין בכיף ביד ימין ,שותה ועכשיו באיזו יד אתה מגיש את המתאבן לפיך? ולכן אני מביא לך את הפתרון כפי שאתה רואה מניח את הכוס במגרעת שבצלחת והנה יש לך יד חופשית ובתיאבון"מה דעתך?
תיראה מצידי תעדיף מה שאתה רוצה, אבל אתה ניכנס לשרשור בצעד שלילי ,כמובן שיש צורך ב 30 צלחות אבל תיראה את חברך צביקה איך שהוא מפרגן-רעיון,רצוי שאחרים ילמדו,כמו שיהודה אומר הפורום נועד להציג לראות וללמוד ,אז תודה על המחמאה.
שתי שקיות של הומור בסיסי. מה זה צעד שלילי? כוונתך ברוורס?
זכותך להציג כל עבודה ייציר כפך וזכותי לפרגן למה שאמצא כבר פירגון לעניות דעתי. מאידך שומר אני לעצמי זכות להעיר הערות שבעיניי נחשבות בונות ומשפרות. הכל כאמור כפוף לשיקולי האישי.
את האיקון המתאים בתגובה הקודמת,אבל מי שמכיר אותך מבין את ההומור שבדבר. דוד אני הבנתי את התגובה בצורה שונה,שפפו מסתפק בצלחת זכוכית במקום להתאמץ ולחרוט 30 מעץ, או לא חשוב במה יוגש כיבוד העיקר המפגש
אתמול חוויתי את החוויה בהשקת יינות חדשים של אחד היקבים בצפון,והתעוררה בעית היד הפנויה ,לא ידעתי איך להוסיף גבינה לצלחת כשיד ימין תפוסה עם כוס היין,ותוך כדי נזכרתי ברעיון שלך