צלחת מעופפת

yahooit

New member
צלחת מעופפת

נראה לי שידרו על זה בערוץ ההיסטוריה היום, לא בטוח... בקיצור, מטוס מיוחד בצורת צלחת מעופפת מתקופת מלחמת העולם השניה. המטוס הזה יכול להסביר הרבה מהמקרים של צפייה בעב"מים.

Majestic12

New member
מטוסים "דמויי צלחות"

אמנם היה מטוס כזה (יותר נכון כמה), אך הם מעולם לא הוכנסו לשירות מבצעי ולכן הם אינם יכולים להסביר הרבה מקרים. יותר נכון - הם אינם מסוגלים להסביר כמעט אף מקרה. מטוסים אלו היו דגמי ניסוי, ולא טסו (למיטב ידיעתי) מעל אזורים מיושבים, אלא מכסימום בטיסות ניסוי מועטות (לפני שקורקעו ונכנסו לדפי ההיסטוריה). יש לזכור גם, כי פרט לצורת הכלי, אנו דנים כאן גם ביכולות תמרון יוצאות דופן, שמטוסים בשנות הארבעים, וגם בימינו, אינם מסוגלים לבצע. אמנם כיום ישנם מטוסים דמויי משולש, שלדעתי מסבירים הרבה ממקרי העבמי"ם המשולשים, א לגבי הצלחות זה אינו תקף. לא מוכרים לי פרויקטים צבאיים המתבססים על כלים דמויי צלחת והפעילים כיום באופן מלא, כך שיוכלו לתאר את תצפיות העבמי"ם ואת יכולות התמרון שלהם.

Sid

New member
אגב המקום שמעליו המטוס הזה טס

נראה די דומה לאזור 51

חפY

New member
מה שאומר, אולי, שבאיזור 51...

לא קורה או קרה משהו שקשור איכשהו בעב"מים וחוצנים. חבל.

Gilliana

New member
אני לא מבינה איך...

אתם מחברים 1 ועוד 1 ומקבלים 5. מה עניין שמיטה להר סיני???

זהו אכן אזור 51

תשוו את זה לתמונת החמקן במאמר שלי שטס מעל איזור 51 ותראו כמה זה דומה

Gilliana

New member
איזור 51 אמנם...

... משמש כאיזור ניסוי לכלי טייס מכל הסוגים ומכל המינים, אבל... אנחנו מדברים על תקופה שבה איזור 51 עדיין לא היה בשימוש ולגבי התמונה האמורה - לא מדובר בתמונה אותנטית.

scriewy

New member
פה חסר לכם טיפה דמיון

הגרמנים ראו ודיוחו על חלליות בשדה קרב מדי פעם למתע מטע מטה? HEADQUARTERS ונדהמו מזה, וחשבו לבנות כאלה גם כי ראו פוטנציאל בחלליות של החוצנים, אבל הכל בנוי על טכנולוגית דחף ברמה אנושית, מנועי סילון מאפייני מסוק וחשבו שבגלל הצורה הכלי יקבל תמאפיינים שנצפו בחלליות המקוריות. וכל הסקפטים ישר הא הינה כל העב'מים הינה ההסבר לכל התופעות. מנוע סילון אפשר להבדיל בקלי קלות ! כמה אפשר לנטוע מצד לצד, אצל כל מטוס סילון אפשר לראות אש מאחורה ! או עשן ! אם לא שניהם אז תמיד אבל תמיד שובל של אויר חם ! לחלליות אין שום פלט מטכנולוגית הדחף שבה הם משתמשים ! יש תסרטון הזה של SCI FI איפה שיש תצלחת ליד התאומים שעוברת ליד המסוק ושם יש שובל של עשן, אבל אין לי מושג אם זה סרטון אמיתי בכלל, ואני בטוח שרובכם ראו אותו. SCI FI זה ערוץ מדע בדיוני ואולי בא להם לעלות תרייטינג קצת, מי יודע.

למעלה