צלחת

zvika f

New member
צלחת

עץ מרשים .מעולם לא ראיתי עץ כ"כ ציורי. השלוב בין הקטע החרוט לקטע הטבעי הוא מאד לטעמי. אישית הייתי משקיע קצת יותר מאמץ בלטוש החריצים בחלק הפנימי של הקערה (הן בתחתית והן במעבר בין המשטח השטוח למשטח הגלילי) וכך הופך את עלמת החן לנסיכה

פפו

New member
מה עם הפיניש ? אליקו

סימני המיפסלת בתחתית לא לטעמי

arsar

New member
אני מתאר לעצמי ש...

אתה בטח יודע - ככל שתשאיר יותר חומר. כך העבודה מזמינה יותר "פיצוצים"... ובאשר לליטוש - כמובן שטעמך הוא הקובע, אבל גם אני מצטרף לדעת קודמיי...

daliashenhav

New member
צלחת

חבריה העץ הוא עץ אשל לא אני עשיתי הצלחת .היא נעשתה לפני כאלפיים שנה בקומראן או בסביבה. ללא וארניש אן חומרי חיפוי... הלואי והעבודות שלנו היו נראות כך לאחר אלפיים שנה ובאשר לתחתית הם פשוט גירדו את האוכל ....

yulevi

New member
זאת אומרת שעוד לא למדנו../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

את מה שהחרט ידע לפנ י 2000 שנה,ודרך אגב לפני מספר חודשים בטיול שטח בדרום היו עצי אשל כרותים בדיעבד היום אני מצטער שלא אספתי קצת,לא הייתי מודע ליופיו של העץ,למעשה לא זיהיתי אותו רק אליקו זיהה על פי התמונות שהיו אשלים

arsar

New member
ואגב - האם ידעתם שבאותה תקופה...

בערי והרי יהודה גם עבדו עם מחרטות לאבן החברונית המפורסמת?

yulevi

New member
אם כך טוב שיש לנו ארכיאולוג הפורום../images/Emo156.gif

שווה מאמר בנושא עבודה בעץ בתקופות קדומות

arsar

New member
איזו היסטוריה שלעץ?

של הפרהיסטוריה? סין? יפן? מצרים? פרס? המזרח התיכון? יוון? רומא? צפון אירופה? הקלטים? אפריקה המזרחית? המערבית? יהודה - זה נושא לכמה וכמה שנות מחקר...

למעלה