צליאק בפראג

daniela21

New member
צליאק בפראג

היי, קניתי כרטיסים לסופ"ש הבא בפראג. יש לכם מושג האם יש שם מסעדות ללא גלוטן? מזון מהיר ללא גלוטן? טיפים וכו'? תודה!!

יפה לך, שמחה שההתלבטות הסתיימה

אין לי מושג לגבי מה ששאלת, אבל מאחלת לך לעשות חיים ומתחילה לחשוב מה אני צריכה מהדיוטי פרי... ובלי קשר, מתגעגעת אלייך! יש לחץ בלימודים והאבל בהחלא לא הוסיף להרגשה הכללית אבל מקווה למצוא זמן להיפגש איתך לשוקו לפני שאת טסה.

daniela21

New member
תודה רבה!

גם אני מקווה שיהיה לנו זמן להיפגש לפני הטיסה :) אגב, יש לך מושג מה כדאי לקחת איתי מהארץ שיכול להקל? (אני כל הזמן חושבת מה בדיוק אני אוכל שם בצהריים למשל, חוץ מכל יום סלט או תפו"א אפוי.. הרי הם בקושי מבינים עברית ואני מניחה שאוכל במקומות כמו מקדונלדס ולא במסעדות שבהם יבחנו בעיון את כרטיס המסעדות ויציאו לי מה אפשר ומה לא..).

daniela21

New member
איכסה..

טעם דוחה ובלתי נסבל וריח מבחיל. פריכיות אני אקח, אבל מה עם ארוחה חמה לצהריים/ערב..?

shluly

New member
מסעדות בפראג

שלום דניאלה. ביליתי בפראג שבוע לפני שנתיים, ואפשר להגיד שהסתדרתי. אני מעתיקה לך את התגובה שלי מהפורום בנענע: . הבשורות הטובות, שרובם מדברים אנגלית ואם לא- בחיפוש אפשר למצוא את הקישור לכרטיס מסעדה בצ`כית. ליד מלון אינטרקונטיננטל, קרוב לרובע היהודי יש מסעדה בשם "הוסה"(HUSA) שם אכלנו את רוב ארוחות הצהריים שלונ. המלצרים מבינים אנגלית ולא היתה לי בעיה להסביר, והם גם תמיד לקחו את כרטיס המסעדה לשף. אבל- לא כשר. מסעדה נוספת- U MODRE KUCHINA אני מקווה שאני לא מתבלבלת.. בצד השני של גשר קרל ( מבחינת העיר העתיקה) מסעדה יקרה ומעולה.גם שם קיבלתי אחלה יחס, והמלצר ידע אנגלית מעולה.ממש מאחורי ככר העיר העתיקה יש מסעדה ברזילאית בשם "אמביינטה", בסגנון השיפוד הרץ (כמו פאפאגאיו, רק הרבה יותר טוב...), אוכלים שם כמויות של בשר ואפשר להגיד שאז זה היה די בזול, אני לא יודעת מה המחיר עכשיו.... ליד כיכר העיר העתיקה יש שווארמה של ישראלים, שבה אכלתי רק שווארמה.. ובעיקרון- אין בעיה להסתדר.כדאי לשאול במלון איפה המסעדות האלה, שתדעו ממש איך להגיע. הן די ידועות. איזה כיף לכם, אני מתה לנסוע לשם שוב...(גם התחתנתי שם...) תהנו !

למעלה