צליאק וצה"ל

The Flash

New member
צליאק וצה"ל

אני כבר שבוע בבית מאחר המצב שלי ממש הורע הרופאה שלי נתנה לי המלצה להשתחרר מהצבא (אני מתנדב בגלל הצליאק והכל) הבעיה שלי היא שאני ציך לאכול שם בחדר אוכל מאחר שאני כל היום שם...אני חוזר הביתה באיזה 7-8 ואני יוצא ב6 וחצי ככה שאין לי זמן להכין לעצמי אוכל ואין לי גם כסף...כי הצבא לא ממש מממן... אז מה שיוצא זה שאני מנסה לאכול בחד"א את הדברים שאין בהם גלוטן אבל מסתבר אח"כ שהיו בהם! הם מפוצצים הכל בקמח! זה נורא! רציתי לשרת בצבא...בגלל זה התנדבתי..אבל אם אני חס וחליליה אחטוף סרטן? המשפחה שלי לא תומכת בי....הם לא מבינים את ההשלכות של הצליאק והם אמרו שאני צריך לסבול כי כולם סבלו בצבא...זה נורא.. אני אשמח לקצת תמיכה.

האם קיימת אפשרות

שתעבור לבסיס/ תפקיד אחר, שבו תוכל לצאת יותר מוקדם או לצאת יותר מאוחר?

תפנה למש"קית ת"ש

ותשאל אותה אם מתנדבים עומדים בקריטריונים של זכאים לדמי כלכלה. מי שלא יכול לאכול בחדר האוכל מסיבות רפואיות - כמוך, יכול לאחר הגשת בקשה לקבל מדי חודש סכום כספי צנוע שאמור לממן את ארוחות הצהריים. זה אמנם לא כזה הרבה אבל גם משהו.

ליאורט1

New member
הם באמת עושים את זה!!

היום חזרתי לבסיס שבו שירתתי כדי לעבוד קצת ואכלתי בחדר אוכל נמנעתי מהפסטה או מכל דבר אחר שנראה לי מכיל סוכר או קמח אבל בפועל משהו שם הרס לי את הבטן לגמרי(אני חושד באיזה קציצה). והבעיה היא שאם הייתי שואל מה יש בזה לאף אחד לא היתה תשובה... סתם רציתי להזדהות:)

Liyah

New member
לדעתי,

אתה צריך לדבר עם המפקדים שלך. אני מקווה שהיחסים בינכם טובים ושתוכל להתייעץ עימם בנוגע לבעייתך. אם לא, אני מסכימה עם "פני בובה" בנוגע למש"קית הת"ש. בהצלחה!

למעלה