צליאק

מ צליאק

New member
צליאק

ערב טוב
אשמח לקבל את תשובתכם לגבי השאלות הבאות: 1. באילו חברות של אודמים ניתן להשתמש?
2. אילו קרמים לפנים נטולי גלוטן? אמרו לי שישנה בעיה. 3. האם יקיים לחם ללא קטניות לפסח? 4. האם יש קמח ללא קטניות מיוחד לפסח? תודה רבה!

שלום

1. מה זה קמח ללא קטניות ?? לא הבנתי. 2. ליפסטיקים לפסח: בכל שנה החברות מפיצות הכשר לפסח. מזכרוני רבלון בטוח ואולי יש נוספים. יש אישור במח' הקוסמטיקה על המוצרים המקבלים הכשר לפסח. תשאלי שם. כנ"ל לגבי הקרמים. 3. קרמים נטולי גלוטן - צריך פשוט לקרוא את התוית או להתייעץ עם קוסמטיקאית.

טליאמתי

New member
השאלה הייתה לגבי לחם ללא קטניות כשל"פ

לא לגבי קמח ללא קטניות. כאלה יש לא מעט. הלחם הוא הבעיה.

d a p h n a

New member
חלק גדול מהקמחים הצליאקיים

הרי מיוצרים מקטניות או דברים שנחשבים לקטניות בפסח (תירס, אורז, חומוס וכו'). לפותחת השרשור: ניתן להשתמש בקמח תפוחי אדמה, שאינו מכיל קטניות והינו גם נטול גלוטן.

סיגל S

New member
שפתונים ללא גלוטן

בתחילת הדרך ביררתי בקליניק- נמסר לי בע"פ מהדיילת שהדבר נבדק ואין גלוטן לפני מספר ימים התכתבתי עם מותג לייף של סופרפארם- ענו לי בכתב שבשפתונים ובגלוסים שלהם אין גלוטן

קרמים ללא גלוטן

שלום, עברתי להשתמש רק בקרמים שמופיעים באתר של העמותה, אבל אני אשמח בכל זאת להבין- גם אם יש בקרם גלוטן, למה זה מפריע לנו? כי לכאורה, זה לא מגיע למערכת העיכול ולכן לא אמור להעיר את הנוגדנים. לא? האמת שאני שואלת כי חברה הביאה לי קרמים של ויקטוריה סיקרט מארה"ב, ואני ממש רוצה להשתמש בהם. אבל בררתי בחברה, והם לא מתחייבים לכלום... תודה מראש

net the jet

New member
עיקר הבעיה אצל ילדים לדעתי, שמכניסים ידיים

לפה בלי לשים לב, אצל רוב חולי הצליאק לא אמורה להיות בעיה דרך העור.

אולי אין גלוטן אבל יכולה להיות רגישות

לנבט חיטה במגע עורי. אני לא יכולה להשתמש במוצרים שמכילים נבט חיטה (ויש מוצרי קוסמטיקה רבים שמשתמשים בהם-כמו סרומים,קרמים לשיער וכו'..) - ישר מקבלת גירוי ופריחה. יש אנשים שהרגישות מתבטאת גם בעור, יש כאלה שרק מגיבים בבטן, ויש שמגיבים באלרגיה בעור. "כל אחד ובעיותיו הוא" כמו שאומרים. ואני אומרת: אם את רגישת גלוטן - המנעי. יש מוצרים בריאים ובטוחים.

למעלה