צלייה איכותית של בשר בבית על גריל בלי עשן?
היי, אני גר בדירה, ואין לי מרפסת. אני מאוד רוצה לקנות גריל(למרות שהתקציב מוגבל מאוד מאוד מאוד), אבל מן הסתם יש את הבעיה של העשן. האפשרות הראשונה היא לקנות גריל גחלים פשוט, ולעלות קומה-2 כל פעם שאני רוצה להכין אותו לגג הבניין שלנו שזה קצת מסורבל. האפשרות השנייה היא משהו שראיתי עכשיו: http://www.gadgetshop.co.il/items/cobb.php?c=30&gift=676 האם זה מה שזה מתיימר להיות? בכל זאת יש שם שימוש בגחלים. האם באמת בקושי יש עשן? ולמי שמכיר, איך הטעם יוצא? תודה רבה.
היי, אני גר בדירה, ואין לי מרפסת. אני מאוד רוצה לקנות גריל(למרות שהתקציב מוגבל מאוד מאוד מאוד), אבל מן הסתם יש את הבעיה של העשן. האפשרות הראשונה היא לקנות גריל גחלים פשוט, ולעלות קומה-2 כל פעם שאני רוצה להכין אותו לגג הבניין שלנו שזה קצת מסורבל. האפשרות השנייה היא משהו שראיתי עכשיו: http://www.gadgetshop.co.il/items/cobb.php?c=30&gift=676 האם זה מה שזה מתיימר להיות? בכל זאת יש שם שימוש בגחלים. האם באמת בקושי יש עשן? ולמי שמכיר, איך הטעם יוצא? תודה רבה.