WOODY HAREL
New member
צליית בשרים ברוסטר
אני מאמין שהגעתי למקום הנכון... אישתי היקרה החליטה לרכוש תבנית רוסטר. לי זה נראה כמו צעצוע. תבנית בגודל כזה מיציקת אלומיניום אמורה לדעתי לשקול הרבה יותר אבל מה אני מבין? דיסק המתכונים שהובטח היה לקידום מכירות החברה על מוצרים אחרים שלה ובלי מילה על הרוסטר עצמו. יש בנמצא מישהו שיודע לתת הוראות לדבר הזה? מתכונים? לאיזה טמפרטורות מתאים? האם לתנור מכניסים עם המכסה או בלי? אשמח להכוונה כלשהי. תודה מראש
אני מאמין שהגעתי למקום הנכון... אישתי היקרה החליטה לרכוש תבנית רוסטר. לי זה נראה כמו צעצוע. תבנית בגודל כזה מיציקת אלומיניום אמורה לדעתי לשקול הרבה יותר אבל מה אני מבין? דיסק המתכונים שהובטח היה לקידום מכירות החברה על מוצרים אחרים שלה ובלי מילה על הרוסטר עצמו. יש בנמצא מישהו שיודע לתת הוראות לדבר הזה? מתכונים? לאיזה טמפרטורות מתאים? האם לתנור מכניסים עם המכסה או בלי? אשמח להכוונה כלשהי. תודה מראש