צליית בשרים ברוסטר

WOODY HAREL

New member
צליית בשרים ברוסטר

אני מאמין שהגעתי למקום הנכון... אישתי היקרה החליטה לרכוש תבנית רוסטר. לי זה נראה כמו צעצוע. תבנית בגודל כזה מיציקת אלומיניום אמורה לדעתי לשקול הרבה יותר אבל מה אני מבין? דיסק המתכונים שהובטח היה לקידום מכירות החברה על מוצרים אחרים שלה ובלי מילה על הרוסטר עצמו. יש בנמצא מישהו שיודע לתת הוראות לדבר הזה? מתכונים? לאיזה טמפרטורות מתאים? האם לתנור מכניסים עם המכסה או בלי? אשמח להכוונה כלשהי. תודה מראש
 

avi5199

New member
זה לא מצופה טפלון ? ../images/Emo238.gif../images/Emo88.gif../images/Emo118.gif

 

WOODY HAREL

New member
מצופה טפלון כמובן...

אשמח להתייחסות אנשים.. אם לא פה איפה מבינים בבשר??!!
 

avi5199

New member
נראה לי כמו תבנית לאפיה\צליה בתנור

זה לא קשור להבנה בבשר. בקשר לטפלון- לא מזמן למדנו שטפלון זה לא בריא מעל טמפרטורה מסויימת - היה שירשור קודם לפי כמה ימים שבועות.. בכל אופן לדעתי לגבי השימוש בתבנית הזאת, בכל מרשם שכתוב לצלות בתנור עם מכסה או כיסוי של נייר כסף וכ"ד אתה שם את המכסה במקום את הנייר כסף. בשר רוסט בתנור ועוף בתנור אני עושה בתבנית רגילה בלי שום כסוי , על חום מקסימלי במצב טורבו , ורק הופך כל פעם בעזרת המלקחיים של המנגל.
 
למעלה