צליית חלקי עוף בתנור האם לקלף את חלקי העוף מהעור והשומנים?
B bshuval New member 25/12/08 #2 לא. העור מגן על הבשר מפני התייבשות. כדי לצלות את העוף על גבי רשת מעל לתבנית. בצורה זו השומן נוטף מן העוף לתוך התבנית. הערך הקלורי של עוף שהעור שלו הוסר לפני הבישול שווה לזה של עוף שהעור הוסר ממנו לאחר הבישול.
לא. העור מגן על הבשר מפני התייבשות. כדי לצלות את העוף על גבי רשת מעל לתבנית. בצורה זו השומן נוטף מן העוף לתוך התבנית. הערך הקלורי של עוף שהעור שלו הוסר לפני הבישול שווה לזה של עוף שהעור הוסר ממנו לאחר הבישול.