צלילה בשבת במרכז

זה בדיוק מה שאני שואל

אני כמעט לא צולל במרכז, אבל נראה לי שעקב מחסור חמור בחנקן ... מישהו יודע מה התנאים הצפויים ?

Wainshtein Lev

New member
את התנאים צריך יהיה לבדוק ביום ו'

ולא עכשיו. איפה לצלול? אפשר בבת-ים, אפשר בגורדון, אפשר בפלמחים, אפשר באפולוניה... יש לך את הספר של גוברפיש?

היי שמשון

הבטחתי לסדר לך צלילות אז בבקשה תפנה ל שוהם 3 היא מהפורום פה ותמצא את הניק שלה בשירשור של הארנבונים היא מתכננת צלילה למערות גורדון בשבת בבוקר בדרך כלל הצלילות הן בסביבות 8 או 8 וחצי בבוקר תהנו לכם כי יש מה לראות ואיך להנות אני לא מגיע עקב צלילה בצפון אבל תהנה לך שי דרך אגב תמלא מחר את המיכל אחרת תישאר קרח

אני פה

לא ברחתי , פשוט הייתי עסוק פחד . אבל השבת אני הולך לחגוג בצפון ,לנסות לצלול במערות ובאכזיב . אני יוצא עם הבאדי שלי ועוד אחד . דיווח יגיע אם יהיה מה לדווח לך תחגוג לך בגורדון עם שוהם , אם היה עדיין יפה שם זאת צלילה מעולה. הרבה יותר יפה מפלמחים . המון נוף , הרבה דגה קטנה וססגונית

מעוניין להצטרף לצלילות

מעוניין להצטרף לצלילות בצפון יש לי את כל הציוד והמכל דחוס. רכשתי את הספר של אמיר גור מתחת למים 44 אתרי צלילה בישראל ואני רוצה לבדוק אחד אחד ומחפש שותפים. אלכס MSN : [email protected] Skype : okun_a

Wainshtein Lev

New member
Sorry, לא.

לצערי החל מהיום ועד הודעה חדשה אני קבור תחת הרי עבודה. קיבלתי את הידיעה המשמחת הזאת לפני כחצי שעה.

FlorDaPele

New member
שבת 7:30 בבוקר צלילה בגורדון

נפגשים ב 7:30 במונטנה מי שיש לו ציוד מוזמן להצטרף

talflanzman

New member
נו ? צללתם ? תמונות?

דיווח מצולם מפלמחים בהמשך

למעלה