צלילה ודלקת אוזן

גרזנית

New member
צלילה ודלקת אוזן ../images/Emo7.gif

עזרה דחופה: יש לי דלקת חריפה באוזן החיצונה עור התוף נקי ואני מקבלת אנטיביוטיקה בכדורים וטיפות מחר אני נוסעת לאילת לצלול בסופש, התיקים והארגזים כבר באוטו:) האם לדעתכם אני יכולה לצלול ביום שישי? תענו לי בבקשה בדחיפות, רק ברצינות בבקשה

lizard

New member
בעיה באוזן

את יכולה לפנות לרופא צלילה. אם את רוצה שאני אתן לך טלפון אנא שלחי לי אייסי 2885404 או באימייל מיכה

גרזנית תרפת סבתא המצילה סופש"ים

שני דברים אסור לצלול אם כואב מאוד!! או שיש ציצוקים חזקים המעידים על נוזלים באוזן תיכונה מחשש לנזקים אוזן הפוכה כניסת מי ים לאוזן וורטיגו וסתם באסה. זיהומים באוזן חיצונית: ללכת לא ללכת בעצם לרוץ לסופרפארם ולקנות שם שני בקבוקונים 1. ספירט סאליציל 2. טיפות אנסתטיק שתיהן OTC כלומר אובר דה קאונטר - נמכרות ללא מרשם רופא. יש את זה גם בקופת חולים עד הצלילה לטפטף ארבע פעים ביום ספירט סאליציל בצלילה לטפטף לפני טיפה או שניים של אנאסתטיק נוזל שומני שיש בו גם חומר נגד כאבים. בערב ליבש את האוזן ועד למחרת לטפטף ספירט סאליציל וחוזר קדימה. ספרי לנו איך היה בצלילות שרקי

mares

New member
../images/Emo15.gif כבר הייתי בסיפור הזה

ועם כל הכאב, ויתרתי על נסיעה לאילת. מה גם שלפי שאת אומרת זו דלקת חריפה. אם תסעי במצבך ולא תיצללי, תתבאסי הרבה יותר אם תבטלי כבר מעכשיו. בכל מקרה, צוללים רק כשמרגישים שהכוף בסדר, זה כולל האוזניים... תרגישי טוב, הכי חשוב

גרזנית

New member
מי אילת ריפאו לי את הדלקת ../images/Emo28.gif

החלטתי לקחת את הסיכון הצטיידתי בכל טיפות האפשריות כולל שמן פרפין והופס הדלקת נעלמה אז תודה אבי על הטיפים

למעלה