אולי פעם אחת בנינו אחיי ואני סוכה, כמעין מרד באבינו ובאמנו שהיו אנטי-דתיים ברמה הכי קיצונית שאפשר. לא זוכר ממה בנינו, אבל כן, אחרי שעתיים נפול נפלה, ואתה גם המרד שלנו. [הוא התבצע אצל אחיי בצורה חזקה - האחד חזר בתשובה, השני הפך לימני דוחה.]לבנות סוכה?
מוארת וירוקה?
קצת מתגעגעת לימים בהם בנינו סוכה, לא כשרה בעליל, ר"ל, תחת עץ המנגו ונהנינו מכל רגע.
בניתם?
מתאשפזין?
חג שמח
אצלי זה די קל בשנים האחרונות.לבנות סוכה?
מוארת וירוקה?
נשמע שיש לך סוכה לא כשרה.מתפלאת עליךאצלי זה די קל בשנים האחרונות.
ברור שיש עוד כמה שלבי ביניים, למשל שטיפה טובה של הפרגולה יום לפני (עם הגרניק זה די קל) אבל בס"כ זה בערך שעה עבודה ועוד שעה קישוט.
- מנתקים את צידי הברזנט שמכסה את הפרגולה וגוללים אותו עד הקיר של הבית.
- מכסים את הפרגולה בשתי מחצלות סכך.
- מקשטים.
אשמח אם תפרטי.נשמע שיש לך סוכה לא כשרה.מתפלאת עליך![]()
כמה דפנות יש לסוכה שלך?אשמח אם תפרטי.
4.כמה דפנות יש לסוכה שלך?
הסוכה שלנו נבנתה מארבעה עמודי זוית שנתקעו באדמה, מיטת סוכנות ישנה שהונחה מעל (כבסיס לסכך) ודפנות סדינים.בינתיים נלחמת במבקרי פסטיבל הסרטים שכמו בכל שנה ושנה חוסמים את כל האיזור
שרק לא אצטרך לירות, כי אם מישהו יחסום לי את החניה האישית, זה בדיוק מה שאעשה
אין סוכה
אנחנו היינו פורסים סדינים על חוטי הכביסה בחצר (כשר?), ומשקיעים את כל הכוח בקישוטים
פתאום בא לי לעשות שרשרת
הנה תוכנית לערב!
חג שמח!
הנה חסכנו לך שניים, שרצו להגיע לפסטיבל הסרטים, רצו לתרום לקהילה - אך בתי המלון לא מוכנים לשהות של לילה אחד, ולא דיברנו על המחיר, ולא הזכרנו כלל את המרחק מאולמות הקולנוע שדורש הליכה של חצי שעה עד שעה, עליות - חיפה לא?! - שאינני מסוגל כמעט לעשות, וחניה? מה זו המילה המוזרה הזו?בינתיים נלחמת במבקרי פסטיבל הסרטים שכמו בכל שנה ושנה חוסמים את כל האיזור
שרק לא אצטרך לירות, כי אם מישהו יחסום לי את החניה האישית, זה בדיוק מה שאעשה
אין סוכה
אנחנו היינו פורסים סדינים על חוטי הכביסה בחצר (כשר?), ומשקיעים את כל הכוח בקישוטים
פתאום בא לי לעשות שרשרת
הנה תוכנית לערב!
חג שמח!
לשנה הבאה בירושלים הבנויה.הנה חסכנו לך שניים, שרצו להגיע לפסטיבל הסרטים, רצו לתרום לקהילה - אך בתי המלון לא מוכנים לשהות של לילה אחד, ולא דיברנו על המחיר, ולא הזכרנו כלל את המרחק מאולמות הקולנוע שדורש הליכה של חצי שעה עד שעה, עליות - חיפה לא?! - שאינני מסוגל כמעט לעשות, וחניה? מה זו המילה המוזרה הזו?
היינו ברחוב הנמל וגם במסעדה אחת אפלולית אבל שווה כל טעימה וכל שקל כולל הטיפ שהשארנו. שם? לא אצל אלטע-קאקער כמוני.לשנה הבאה בירושלים הבנויה.
אם מתחשק פסטיבל אפשר לעשות כל מיני קומבינות - למשל, להגיע ברכבת, לנסוע באוטובוס (ממש עד) מרכז הכרמל, 2-3 סרטים והביתה. או לקחת במלון מרוחק , יש בחיפה תחצ גם בשבת.
למרכז הכרמל יש תחבורה ציבורית מצוינת ובתדירות טובה, אין צורך ללכת חצי שעה ברגל.
הדבר היחיד שידרוש הליכה ברגל יהיה הדוכנים, שבניגוד לשנים קודמות הועברו לרחוב יפה נוף, אין אפשר להגיע במכונית, ואין טעם להשתמש בתחצ, או יותר נכון התחצ לא יבטל את העליות. אני בכל מקרה ממרומי גילי הזקן ממש לא מתענינת בדוכנים. יש זבל כמה שרוצים גם בחנויות.
אחרי שהתלונננתי על הצפיפות אני מביעה קצת תמהיה על השקט, אחרי הפקק הנוראי בערב הפתיחה מרכז הכרמל שומם. אכלנו אמש ברחוב הנמל , (מקום שמרכז הרבה מסעדות, חלקן שוות מאוד) גם ערב חג וגם פסטיבל הסרטים וממש לא היה מפוצץ, אפילו חנינו בחינם (בימים רגילים, נשחטים במגרש המאוד גדול שצמוד למסעדות). ברם, בדקתי הקרנה או 2 להערב, אין כרטיסים, אז כנראה שבכל זאת מישהו הגיע.
אם זה יגיע לשלב של ירי התייעצי איתי קודם. בסדר ?בינתיים נלחמת במבקרי פסטיבל הסרטים שכמו בכל שנה ושנה חוסמים את כל האיזור
שרק לא אצטרך לירות....
(למה מעץ? זה חשוך בפנים).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.