צלילי התראה בנסיעה לאחור מפריע לשכנים

evike

Well-known member
מנהל
איך מנמיכים או אם אין ברירה מבטלים את הצלילים?
קיה נירו היברידית בת שנתיים וחצי.
עברנו לגור בשכירות זמנית, (תמ"א/2) ואחד השכנים כמעט מתנכל לנו, טוען שמפריע לו לישון. אישי נהג מונית, לפעמים חוזר הביתה מאוחר. החניה היא בשטחים בין ביניינים, הדירות כולן ישנות ובלי חניות, ואין איפה לחנות. אישי התחיל לחנות מאחורי הביניין, אפילו ביום זה מפריע לו. (היום בצהריים כשאישי קפץ הביתה וחנה מאחור, השכן נתן כזאת טריקה בדלת, שהחתולה ואני קפצנו, חשבתי לרגע שזה טיל...
אנחנו אנשים מבוגרים, שקטים, אף פעם לא רבנו עם אף אחד, לא רוצים להתחיל לריב. האמת, השכן גם נראה קצת מפחיד.
מה עושים?!
בבקשה עצה ועזרה.
תודה וסופ"ש שקט ורגוע.

GoldenEyes

Well-known member
איך מנמיכים או אם אין ברירה מבטלים את הצלילים?
קיה נירו היברידית בת שנתיים וחצי.
עברנו לגור בשכירות זמנית, (תמ"א/2) ואחד השכנים כמעט מתנכל לנו, טוען שמפריע לו לישון. אישי נהג מונית, לפעמים חוזר הביתה מאוחר. החניה היא בשטחים בין ביניינים, הדירות כולן ישנות ובלי חניות, ואין איפה לחנות. אישי התחיל לחנות מאחורי הביניין, אפילו ביום זה מפריע לו. (היום בצהריים כשאישי קפץ הביתה וחנה מאחור, השכן נתן כזאת טריקה בדלת, שהחתולה ואני קפצנו, חשבתי לרגע שזה טיל...
אנחנו אנשים מבוגרים, שקטים, אף פעם לא רבנו עם אף אחד, לא רוצים להתחיל לריב. האמת, השכן גם נראה קצת מפחיד.
מה עושים?!
בבקשה עצה ועזרה.
תודה וסופ"ש שקט ורגוע.
לא מכיר שאפשר לבטל , מה גם שזה אינו בטיחותי ולמעשה מייתר את הכוונה האמיתית של הצפצוף
אני בטוח שאישך אינו נוסע קילומטרים ברוורס. השכן הזה סתם מחרחר ריב

evike

Well-known member
מנהל
ברור. הוא אפילו התחיל להכנס לחנייה עם ה"אף", כדי שהצורך בתיקון יהיה מופחת. אבל אי אפשר בלי רוורס.
אני מבינה שזה בטיחותי, ובכל זאת, רוב המכוניות, גם החדשות לא משמיעות צלילים, ואם כן, חלשים בהרבה. אז בטח אפשר להנמיך איכשהו.
וכנראה השכן מחפש לריב...
ביום שנכנסנו לדירה, כשהמובילים עדיין לא סיימו לפרוק, הגיע שכן מבוגר מעלינו, ואמר לנו שלא להזמין משטרה לשכנים שצועקים האחד על השני, כי ככה הם... אני אפילו לא יודעת איך הם נראים, למרות שהם בדירה שהכי קרובה אלינו.
אולי למישהו בכל זאת יש רעיון.

evike

Well-known member
מנהל
האמת שהצלילים באמת חזקים, רק שהשכן הזה יחיד שמתלונן. בדירה הקודמת אף אחד לא צייץ, פרט לשכנה "קצת משוגעת" אבל לא מזיקה, כששמעה שאין מה לעשות קיבלה את זה, התרגלה והפסיקה להתלונן.

יכול להיות שאין שם צפצפה מקורית, ולכן הרעש החריג. נסו לצלם איכותית את הצפצפה, ואז אולי אפשר יהיה לבדוק אם היא מקורית או שלא.

evike

Well-known member
מנהל
איך אפשר לצלם, היכן הצפצפה ממוקמת? המכונית נקנתה חדשה בסוכנות המקורית, ככה היתה מההתחלה, אז לא יתכן צפצפה לא מקורית.

צריך לחפש אותה, אולי תוך כדי העברה ל-R לא ליד השכן (עדיף במנוע כבוי אחרת אחד בולם את הרכב כולל בלם יד, ואחד מחפש לפי הצליל), ולראות מה אפשר לעשות.

אם למוסכניק חסרה צפצפה מקורית עבור מישהו אחר, הוא יכול להחליף את שלכם לסתם צפצפה תוך כדי טיפול, למשל, ולהשאיר אתכם עם צפצפה שלא אושרה ע"י היצרן. לקיחת חלקים מלקוחות קורית במוסכים, ולכן מומלץ להיות תמיד ליד הרכב ולפקח.

evike

Well-known member
מנהל
תודה.
צליל ההתראה היה כך מלכתחילה, פשוט לאחרונה עברנו ליד מישהו קצת ...

למעלה