צלילת צהרים באכזיב

mazoneli

New member
צלילת צהרים באכזיב

ים תיכון במיטבו ורק הולך ומשתפר (ככה אומרים)

talflanzman

New member
יפה מאד !

השפעה חיובית של דנה עליך סדרה יפה מהרגיל

mazoneli

New member
שותפתי הסודית לצלילה

Lady D שתבדל לחיים ארוכים (בניגוד לשנייה)

mazoneli

New member
ארוחת צהריים

תולעי זכוכית חוגגות על צדפה שלא הייתה מספק זריזה

JDivers

New member
Conger conger

סחתיין על התמונה !!! צלופח כזה לא ראיתי כבר המון המון המון זמן אני די בטוח שמדובר בקונגר מצוי (קונגר ימתיכוני) למרות שמן התמונה קצת קשה לזהות. ראית במקרה אם היתה לו בטן לבנה??? את הזיהוי אני זוקף לזכות הזרבוביות שיש לו מהאף ולצבע (צבע של בוגר) הוא ערס לא קטן וידוע לשימצה כדג בעל לסתות מכאיבות במיוחד שלא משחרר טרף מאחיזתו. הדייגים של עכו טוענים שהוא טעים מאד (אין לי מושג אני לא אוכל דגים...) סחתיין על המציאה ועל התמונות היפות

mazoneli

New member
כמו שהבטחתי

תודה על הזיהוי גם אם לא וודאי, מקדיש תמונה מאוגוסט שעבר בקניון באכזיב בתקווה למפגש חוזר ותיעוד טוב יותר(של האובייקט)

mazoneli

New member
עד עכשיו

לא הצלחתי להבין איך אנשים רואים פה חשופית שזה בכלל
ן דרוש הסבר גרפי
לזיהוי המוטעה

ilanbt

New member
בתמונה של המורנה

יש חשופית בצד שמאל מסוג פלבלינה.

אילוניק

New member
נפתלי אני אף פעם לא מבין כלום ממך

אבל אני לומד איך אתה יוצא מכל דבר (זה לכשעצמו טוב ) מעניין שבתמונה של האוהו לא היה שום אייקון מחייך או שמסביר שתגובתך היא מליצית משהו אבל כרגיל יצאת מזה טוב ואי אפשר להגיד שלא באלגנטיות נהדרת תוך כדי פגיעה בהבנה שלי אמרתי וכתבתי כבר בעבר גם אם אני תורם 100000 להתאחדות אתה ועוד כמה נשמות טובות תמצאו למה ומה תועלת תצמח לי מזה ולמה אם זה אני זה לא בסדר שגוי ...... לעומת זאת היה כאן שירשור של תמונות טובות שאני העליתי אבל בטח היית עסוק שלשה ימים ולא יכולת להגיב ולתת מחמאה אבל רק ניתנה לך ההזדמנות לעלוב בהבנתי והנה קפצת כמוצא שלל רב הפעם תרשה לי לבקש תחסוך ממני את תגובתך (וכן אני יודע שאתה לא חייב ) עוד היום אני יעלה שירשור תמונות נקווה ששם נראה אותך מגיב מבלי לעלוב בהבנתי

mazoneli

New member
אני מצתער

או שאני לא קולט או ש.... לא משנה, אילוניק התגובה של נפתלי לא היתה מליצית זאת לא חשופית אלא גיטרן או כריש חול בעגה המקומית | סדגש| ולכן אינני מבין איך כולם רואים פה חשופית ומי יעלה כזאת תמונה גרועה של חשופית

צר לי אילוניק, בקשתך נדחית,

בשלב זה... קרא שוב את השרשור, לפרטיו, בסוף תוכל להוסיף הודעה כזו פעם נוספת, כי האשם לא בך... אתה הוא זה שהחלטת להביע פליאה על מה שמוצא חן בעיני! ולא, לא התכוונתי בכלל לסנוט בך בהודעת התגובה לפליאתך, ראה את תגובתו של אלי אליך! אלא שאתה, מה לעשות, חייב לפרוק מידי פעם את הקופה שאתה עומס על כתפיך השחות ולהוציא ממנה, ככה, מידי פעם, אקסמפלאר אחד או שנים מתוך אותם ה-100000 שמאכלסים אותה בצפיפות... לבריאות.
עכשיו בקשתך מתקבלת והיא תבוצע על ידי במלואה (עד להודעה חדשה).

למעלה