צליל, אני על הפנים

נועָה

New member
צליל, אני על הפנים ../images/Emo70.gif

שאלה: מה הסיבה הפנימית והחיצונית שאני חרדה, לחוצה ובלי כוח פיסי? לא כותבת רקע לשאלה, את מצויינת באינטואיציה שלך. רק בבקשה, רשמי לי ליד כל מסקנה את שם הקלף שעליו הסתמכת. אני פשוט עוקבת אחריך ומרגישה אותך... וככה לומדת... מה הסיבה הפנימית - נער המטבעות והחיצונית - הצדק שאני - נער החרבות חרדה מאוד - נער הגביעים לחוצה נורא - התלוי ובלי כוח פיסי - השטן קלף סיכום - 10 חרבות תודה, נועה

צ ל י ל 8

New member
weeee נראה לי שיש לך יותר מדי

ציפיות ממני. קודם כל הפריסה אינה נכונה. היא לא מנוסחת נכון ולא מחולקת נכון. אני חושבת שאולי ננסה במקרה שלך את פריסת הרגש באתר של אורי רז. אז את מוזמנת לנסות

נועָה

New member
צליל, האם אוכל

להביא כאן את הקלפים שיצאו בפריסת הרגש, כדי שתנתחי אותה? תודה, נועה

נועָה

New member
או... נרגעתי...../images/Emo140.gif

תודה...! 1. מי השואל, קשר הפריסה, נסיון חיים רלוונטי - 3 מטבעות 2. רגשות השואל בעומק נפשו - 7 גביעים 3. יחס השואל לסביבתו - אס הגביעים 4. עצה, מה כדאי לעשות - מלך הגביעים 5. התמודדות בתחום הרגשי - הקיסר 6. מי או מה יעזור בתחום הרגשי - יום-הדין 7. שיעור, משאבים ויכולות מסייעים - מלך המטות אני אוהבת את הפריסה האוטומטית...
נועה

צ ל י ל 8

New member
שבת שלום לנועה ../images/Emo16.gif

1. מי השואל, קשר הפריסה, נסיון חיים רלוונטי - 3 מטבעות 2. רגשות השואל בעומק נפשו - 7 גביעים 3. יחס השואל לסביבתו - אס הגביעים 4. עצה, מה כדאי לעשות - מלך הגביעים 5. התמודדות בתחום הרגשי - הקיסר 6. מי או מה יעזור בתחום הרגשי - יום-הדין 7. שיעור, משאבים ויכולות מסייעים - מלך המטות רגשותייך מאוד מבולבלים, וזאת אולי כי יש לך ציפיות גבוהות מדיי מהסביבה שבה את חיה. אולי את מצפה שיעריכו את מה שאת עושה, אולי נראה לך שאת עושה ועושה ועושה ונותנת ומשקיעה ואין שום הערכה מצד החברה. לדעתי את יכולה לקבל עזרה וסיוע, אהבה ותמיכה מאבא או מדמות גברית אחרת במשפחה. ההתמודדות שלך קשה מדי. את לוקחת דברים ללב וקשה "לפצות" אותך. את עקשנית. מה יעזור לך בתחום הריגשי? תתעורי, תפקחי עיניים והביטי מסביב. את תראי שהכל לא שחור כמו שאת אולי חושבת. יש לך תמיכה מאדם מבוגר שאוהב אותך ויעזור לך להתקדם בחיים. חפשי אותו ובקשי ממנו עזרה. מקווה שעזרתי לך ולו במעט.

נועָה

New member
צליל, שבתטובה ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

עזרת לי מאוד בתחום הרגשי. הקלת מאוד. לגבי תחום הטארוט שבו יש לי עניין גדול ללמוד ממך, ביקשתי באופן אישי, ולא ציינת בכל מקום בסוגריים את הקלף שהסתמכת עליו. האם אלה ציפיות גבוהות מדי מצדי? אני מנסה (בעזרתך) לבדוק האם הבנתי נכון את הניתוח לפי הקלפים: (7 גביעים) - רגשותייך מאוד מבולבלים, וזאת אולי כי יש לך ציפיות גבוהות מדי מהסביבה שבה את חיה. (אס הגביעים)- את מצפה שיעריכו את מה שאת עושה ומשקיעה ואין הערכה. (מלך הגביעים) - את יכולה לקבל עזרה וסיוע אהבה ותמיכה מאבא או מדמות גברית אחרת במשפחה. (הקיסר) - ההתמודדות שלך קשה מדי. את לוקחת דברים ללב וקשה לפצות אותך. את עקשנית. (יום הדין) - תתעוררי, תפקחי עיניים והביטי מסביב. את תראי שלא הכל שחור כמו שאת אולי חושבת. (מלך המטות) - יש לך תמיכה מאדם מבוגר שאוהב אותך ויעזור לך להתקדם בחיים. חפשי אותו ובקשי ממנו עזרה. מה אומר כאן הקלף הראשון - 3 מטבעות? וחשבתי שבכל פעם אשאל אותך לגבי המשמעות הכללית של קלף אחד. האם זה אפשרי? האם אפשר לשאול מה המשמעות הכללית בקיצור של קלף 4 מוטות? תודה על שעזרת לי מאוד והארת את עיניי, נועה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo185.gif בוקר טוב

לא זכרתי שביקשת שאציין את הקלפים, אבל צדקת במה שחיברת. 3 גביעים מציין את הרצון שלך להיות מוערכת על הדברים שאת עושה. לפעמים כותבים פרשנות בפסקה אחת וזה לא נוח לכתוב את הקלפים שבאמצעותם מפרשים. אשתדל למענך יותר בפעם הבאה

נועָה

New member
צליל, את צודקת ../images/Emo47.gif

זה נכון. לכתוב את שם הקלף באמצע הפרשנות יכול להפריע לך ברצף הטבעי שלך. אז אם אפשר, אולי תוסיפי את השם הקלף לאחר שתסיימי, וככה זה לא יקטע לך את המחשבות ואת ההשראה. ואילו אני - אוכל ככה לקבל ממך ידע אישי. (אני רושמת לעצמי בטבלה כל קלף שאת נוגעת בו בפרשנות.) מצטערת, אבל עבורי את יותר טובה מהספר של אריק אייל. איתך אני מרגישה ב-
. עם אריק אני מרגישה כמו
. ושאריק יסלח לי על מה שאני מרגישה. המון זמן עבדתי על פי ספרו היפהפה, אבל לא התקדמתי במילימטר. זה עניין אישי. תודה רבה ואני מעריכה מאוד, נועה -

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo24.gif אין בעד מה

שמחה שאת מרגישה שאני תורמת לך במשהו. את הספר של אריק אייל אני לא מכירה ממילא

למעלה