צליל, הפריסה הרגשית

נועָה

New member
צליל, הפריסה הרגשית ../images/Emo20.gif

האוטומטית באתר של אורי רז. שאלה: בחצי שנה האחרונה לימדתי את "גימל". עכשיו אני מרגישה שבחלק הזה של הפרוייקט נתתי לו בסיס יציב ושעבודתי הסתיימה. שעכשיו הוא כבר צריך להוכיח את עצמו ולהשיג את מטרתו, ושאני יכולה לצאת מהתמונה. האם אני מרגישה נכון? 1. מי השואל, קשר הפריסה, נסיון חיים רלוונטי - השטן. 2. רגשות השואל בעומק נפשו - 7 חרבות. 3. יחס השוטאל לסביבתו - 4 מוטות. 4. עצה, מה כדאי לעשות - 6 מטבעות. 5. התמודדות בתחום הרגשי - 2 מטבעות. 6. מי או מה יעזור בתחום הרגשי - 7 גביעים. 7. שיעור, משאבים ויכולות מסייעים - מלכת המטבעות. אם אפשר אחר-כך לציין את שם הקלף אחרי כל מסקנה... טוב, אני מזכירה... את עוד לא רגילה... תודה רבה מאוד, נועה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב נועה

אנא הגדירי מה המשמעות של: "בחצי שנה האחרונה לימדתי את "גימל"." מה לימדת? באיזה תחום? מלבד זאת, האם גימל יודע שעשית פריסה בשמו?

נועָה

New member
צליל....

הפריסה היא בשמי, לא בשמו של גימל. זו אני שהחלטתי לשנות כיוון. הכשרתי אותו במשך חצי שנה להיות מנהל טוב. במשך חצי שנה הייתי המנהל שלו והאמא שלו. נתתי לו דוגמא אישית, הדרכתי אותו. הוא כבר חצי שנה אומר שהוא מסוגל. לי כבר נשבר להאמין. אני רוצה לראות.

נועָה

New member
צליל, השאלה היא

אני מרגישה שתפקידי לעזור לו הסתיים. שכבר עשיתי הכל. ושאני כבר יכולה לצאת מהתמונה. האם אני מרגישה נכון? 1. מי השואל, קשר הפריסה, נסיון חיים רלוונטי - השטן. 2. רגשות השואל בעומק נפשו - 7 חרבות. 3. יחס השוטאל לסביבתו - 4 מוטות. 4. עצה, מה כדאי לעשות - 6 מטבעות. 5. התמודדות בתחום הרגשי - 2 מטבעות. 6. מי או מה יעזור בתחום הרגשי - 7 גביעים. 7. שיעור, משאבים ויכולות מסייעים - מלכת המטבעות.

צ ל י ל 8

New member
אני חוששת ש...

הפריסה לא מתאימה בכלל. אני גם לא מסוגלת לחשוב איזו פריסה תתאים במקרה זה.

blackcat2

New member
אני הייתי עושה פריסת שאלה../images/Emo140.gif

האם נכון עבורי ועבור X שאסיים את הקשר המקצועי ביננו? סה"כ 8 קלפים- 7 קלפים+ 1 מסכם שיוצא אוטומטית. נא לדייק.

למעלה