צליל התראות פייסבוק באנדרויד

adi4adi

New member
צליל התראות פייסבוק באנדרויד

שלום יש לי גלקסי S הצלחתי לבחור צליל התראה שונה לכל הודעה שאני מקבלת (מייל, סמס, וואטסאפ...) אבל כשאני בוחרת צליל התראה להודעה מהפייסבוק זה לא נשמר ומתאפס מיד לשקט. ז"א אני בוחרת צליל התראה, לוחצת אישור ונכנסת מיד לראות אם הצליל עודכן ואני רואה שהשקט שוב מסומן. ככה שאני לא שומעת כשאני מקבלת הודעה בפייסבוק. איפה הבעיה? בפייסבוק או בהגדרות מכשיר? תודה

adi4adi

New member
מישו../images/Emo35.gif

יודע

לא ממש עוזרת אבל מנצלשת לשאלה

הורדתי כבא אי אילו אפליקציות ואני לא מצליחה לקבוע התראות שונות ל SMS ומייל. וזה די משגע אותי. אשמח לשמוע באיזה כלי הצלחת...... תודה

פגית

New member
באיזה מכשיר?

כי א. האםליקצעה שצירפתי עושה זאת. ב. ניתן לעשות זאת גם מהמכשיר עצמו בהגדרות. הנל מדבר על גלקסיs

אכן גלקסיs

בהגדרות המובנות לא הצלחתי להפריד הין ההתראות למייל\SMS על איזו אפליקציה את מדברת? שמת שני לינקים שונים...

פגית

New member
בכיף

כמו שבטח שמת לב, אני כאן הרבה
בין למידה לבוחן, קריאת מאמרים וכזה.......אז את מוזמנת לדווח ואולי אוכל לעזור..גילוי נאות-טרם טרחתי לשנות את צלילי ההתראות השונים, אך אני בטוחה שניתן לעשות זאת גם ללא הצורך באפלקציה הנל. היא נחמדה כי מאפשרת בצורה מאוד נוחה גם לשלוט, אם יש לך, אצלי אין, צילצולים שונים לאנשי קשר שונים..

פגית

New member
שימי לב שהתבלבלתי-לכן הלינק השני הוא הנכון

הוא מפנה לאתר(מאוד טוב אגב) שממליץ על האפליקציה.

adi4adi

New member
כדי לקבוע התראה שונה למייל

או כל דבר אחר למשל וואטסאפ, את צריכה להיכנס לתכנה עצמה. ז"א להיכנס למייל, להגדרות שלו ושם לבחור צליל התראה. וכך לכל תכנה בנפרד. אם תעשי את זה דרך ההגדרות של הטלפון זה יעשה את אותה התראה לכל התכנות. לא צריך אפליקציות שונות בשביל זה

למעלה