צליל ונטוויזן - שלילי חזק

zooti

New member
צליל ונטוויזן - שלילי חזק

לפני שנתיים, הלכתי לצליל וקניתי דיסקים. כדי לזכות בהנחה, חתמתי על מסמך שמאשר לנטוויזן לשלוח אלי סוכן מכירות ולבלבל לי ת´מוח (או יותר נכון, שלחתי אותו לאמא שלי כי לי - אין מחשב). עברו שנתיים, ופתאום אני מקבלת מנטויזן חיוב חודשי בסך 75 ש"ח בערך. התקשרתי לויזה, שקישרו אותי לנטויזן, שאמרו שהמסמך שחתמתי עליו היה על מנוי לחבילה "לא גלשת - לא שילמת". 1. להרגשתי, החתימה על ה"חוזה" היתה במרמה. 2. איך פתאום אחרי שנתיים התחילו התשלומים? 3. אין לי מחשב -> לא גלשתי - מדוע שילמתי? (ולמי שתוהה, עדיין אין לי מחשב. אני כותבת ממחשב לא שלי)

odedg

New member
zooti

היי zooti צריך פשוט לגרוש לראות את המסמך שהם אומרים שחתמת עליו...! אחר כך ספרי לנו ונראה מה והאם ניתן לסייע!

zooti

New member
הי

קיבלתי מהם את המסמך. מסתבר שבאמת חתמתי עליו . אלא מה - המסמך הוא על חבילת "לא גלשת - לא שילמת" ולא על התחייבות חודשית כלשהי. מכיוון שגם לא השתמשתי בשירותיהם (כמו שאמרתי - ללא מחשב קשה להתחבר לאינטרנט) איני רואה מאיפה להם החוצפה לגבות ממני כסף כלשהו. עכשיו אני מנסה להתנתק מהם, וגם זו קריעה (הם אומרים שיתקשרו, הם לא מתקשרים וכו וכו).

zooti

New member
ועל זה נאמר

לא להתפתות לעסקאות בשטח אחרת אכלת אותה, אכלת אותה חזק ואכלת אותה בגדול

odedg

New member
הריגה בדרך ההשהיות

היא דרך מקובלת, גם ואולי במיוחד בחברות רבות וזה אקט אנטי צרכני מובהק! אפשר לפנות אליהם בפקס +מכתב רשום ולדרוש כל ההחזרות. מי ששילם דרך חברת אשראי צריך פשוט לפנות בדרך הנ"ל אל חברת האשראי ולדרוש החזרים על גביה מעבר למסוכם. תמיד לדרוש גם תשובה בכתב! אם תעדכני אותנו, יתכן ולא תשכחי להמשיך ולעמוד על זכויותייך!

למעלה