צליל טעינה

רוני1955

Active member
יש לי שיאומי Mi 10t, וכשאני מחבר אותו לטעינה, נשמע צליל. איך מבטלים את זה?

לוייםLEVIM

Well-known member
חזרתי לדווח. לא עזר. יש אולי עוד רעיון למישהו?

כשנמצאים במסך הראשי ללחוץ על מקשי הווליום ומיידית ללחוץ בחלק התחתון על האייקון של שלושת הנקודות
להפעיל את ההגדרה "נא לא להפריע" לחבר את הטלפון למטען ואז לכבות מיידית את ההגדרה "נא לא להפריע"
הרעש לא יעיר את ביתך ואם תיכנס שיחת חירום לא תחמיץ את זה
זה פותר את הבעיה עם טעינה בשעות הלילה המאוחרות

רוני1955

Active member
תודה, אבל לא מתאים לי. הפרוצדורה הזו ארוכה מדי. אני רוצה פשוט לבטל את הצליל הזה.

לוייםLEVIM

Well-known member
תודה, אבל לא מתאים לי. הפרוצדורה הזו ארוכה מדי. אני רוצה פשוט לבטל את הצליל הזה.
כשנמצאים במסך הראשי
להוריד עם האצבע את מסך ההתראות מלמעלה למטה
ושם להפעיל ולכבות את האופציה של "נא לא להפריע"

רוני1955

Active member
כשנמצאים במסך הראשי
להוריד עם האצבע את מסך ההתראות מלמעלה למטה
ושם להפעיל ולכבות את האופציה של "נא לא להפריע"
נכון, זה מבטל את הצליל. אבל, כשאני מבטל את "נא לא להפריע", זה משמיע צליל חזק אחר. מה הואילו חכמים בתקנתם?

לוייםLEVIM

Well-known member
נכון, זה מבטל את הצליל. אבל, כשאני מבטל את "נא לא להפריע", זה משמיע צליל חזק אחר. מה הואילו חכמים בתקנתם?
אני לא מבין משהו

כאן זה הצליח!

וכאן זה נכשל?

אולי תנסה להעביר למצב "השתקה" במסך ההתראות תחבר את המטען ומיד תבטל את מצב "השתקה"

נערך לאחרונה ב:

רוני1955

Active member
אני לא מבין משהו

כאן זה הצליח!

וכאן זה נכשל?

אולי תנסה להעביר למצב "השתקה" במסך ההתראות תחבר את המטען ומיד תבטל את מצב "השתקה"
לא הבנתי, איפה זה הצליח, ואיפה זה נכשל? שום הצעה מאלו שקיבלתי עד עכשיו, לא נתנה פתרון אמיתי לבעיה. בכל מקרה שאני מעביר להשתקה או לא להפריע, ואחרי זה מבטל, זה משמיע צליל.
אבל, אני מקבל כל הצעה בברכה. אין לי טענות לאלו שמנסים לעזור. על פניו, מבדיקות בפורומים באנגלית, כנראה שאני תקוע עם הצליל הזה עד להחלפת הטלפון. נראה שאין אפשרות לבטל.

למעלה