צליל מכוון-הכי מכוון שיש

צליל מכוון-הכי מכוון שיש

אמש בקמלוט הרצליה,עלו לבמה בלי בושה יצחק קלפטר(צ'רצ'יל),שלמה ידוב ושם טוב לוי בשבילי זו היתה הפעם הראשונה בקמלוט,ולאחר שההיתי בכל מקום אפשרי בארץ שבו עולים ויורדים יוצרים במיטבם ,בהחלט זהו המקוםשהופעה בו נראת ונשמעת הכי טוב (אפילו האוכל היה מצויין,ולא ההיתי רעבה בכלל) רציתי כבר אתמול לכתוב ולספר על החויה המרתקת שחוויתי,אבל כנראה שגופי ואני ההינו בסוג של טראומה(חיובית ביותר)ולא ממש הצלחתי לכתוב אז עכשיו שאני רגועה במקצת והנה אני פה,לספר את שהיה בקמלוט נכון שהם לא צעירים,בעצם די מבוגרים,,,,מה מבוגרים? זקנים כבר! צ'רצ'יל,שאין לי מושג מה גילו נראה נורא ביותר,אני יודעת חיו היו מסכת של קשיים,כולל גידול בראש(שבעקבותיו היה ניתוח קשה בחו"ל)אבל כל זה לא מנע מאצבעותיו לפרוט על המיתרים כאילו הוא בן 18. שם טוב לי האגדי קיטר ללא הפסק(היה לו קר,אח"כ חם,אח"כ התאורה הפריעה לו,אח"כ היה חייב לצאת לעשןוכ,,,)ואם כל זאת הם נתנו הופעה מצויינת עם מיטב השירים שלהם ביחד וגם כל אחד לחוד, הם פתחו בצליל מכון,סמבה,סיפור של יום הקפה,ימים לבנים,לוקח את הזמן חלק ממני,העיר,פה בא קטע מרהיב אינסטרומנטלי ,דמיון חופשי,חולם בספרדית,דון קישוט,עוד קטע אינסטרומנטלי שנקרא הבנאים,מתוך הסרט כיכר החלומות,העיירה שלי,שיר אהבה בדוואי,ילדי הירח,בלילות הסתו,ערב כחול עמוק חצי בספרדית (המקור) וחצי בעברית,אהבה שלי היא לא אהבה שלו בסיום ההופעה ירדו להדרן,שם טוב לוי העדיף לוותר על ההצגה הזו (שגם בעיניי היא לא כל כך מובנת) הוא טען ובצדק שאין טעם לרדת ולעלות שוב כי ממילא הם מתכוונים לשיר עוד כמה שירים בשיר ילדי הירח הם החליפו את המילים מידי פעם ושרו ,ילדי הירח ילדים זקנים,,,,, אני אסכם את המופע הנדיר הזה בכך שאומר שאני שמחה שהצלחתי להיות בהופעה הזו קצת חבל לי שאם כבר הם שם,וגם אני שם שלא ביצעו עוד כמה שירים מצויינים כמו,בלדה לאיו,בלילה,בדרך אלייךאבל כמו שאתם רואים היה רפרטואר מצויין אחת ההופעות הטובות והמרעננות שנכחתי בה ב30 שנות קיומי מי שאוהב אותם רצוי להזדרז ולהגיע כי במצב של קלפטר מי יודע? תודה לפורום הנהדר הזה,שבזכותו גילתי שהחברה' הטובים האלו מופעים

Funky Giraffe

New member
אני מה זה רוצה לתפוס את ההופעה הזאת

לא חושב שבמיוחד בימים האלה משהו יעשה אותי מאושר יותר מאשר לשמוע את סיפור של יום בלייב

מומלצת בחום,תפרגן לעצמך אחת כזו

אגב אני לא זוכרת אם ציינתי בפוסט,אבל היו המון חברה' צעירים שזה די הפתיע אותי,לידי ישבו זוג חיילים בני 18 ,שדיקלמו כל מילה ומילה ואני זוכרת שחשבתי לעצמי ,מעניין אך הם נחשפו לשירים האלו!

Funky Giraffe

New member
יש לנו בשכבה אחוז לא מבוטל (י"א)

של חובבי ישראלי ישן וביטלס. קצת עצוב שאם כבר יש כאלה רובם יושבי הכתה המדעית...

Saffron

New member
הייתי בהופעה של צליל מכוון לפני שנה וחצי

(בגיל 16) וגם אני יכולה לדקלם כל מילה ומילה. איך נחשפים? דרך משפחה, חברים, רדיו (תוכניות כמו "ארבע אחרי הצהריים" בגל"צ או סוף שבוע עברי ב-103 FM) ועוד. יש לא מעט צעירים שאוהבים את המוזיקה הזאת. הם אמנם לא הרוב, אבל הם בהחלט קיימים. ובנוגע להופעה - כאמור, הפעם האחרונה שראיתי את שלושתם הייתה לפני שנה וחצי, והיא הייתה נפלאה. כבר מזמן מתחשק לי ללכת שוב.

יניבל1

New member
את בת 30??!?!

הייתי בטוח שאת בת 16 או משהו , ככה את נשמעת לפחות , בעיקר גם שאת קוראת לעצמך בלוכית

נשמעת בת 16 זה רע לבחורה בת 30 ,

אני מצטערת שמדברי זה מה שאתה מסיק,אבל אין לי שליטה על מחשבותיך לעמת זאת אילו אמרת שאני נראת בת 16 זו היתה מחמאה במוסיקה אין גיל, צבע ,דת ,עדה וכ',,,,,,,,,, כמו שאתה רואה,אני מתחברת ליוני בלוך, ובאותה נשימה אני למוסיקה ישנה וטובה לי אין הסבר מדעי לכך,אבל אלו העובדות

יניבל1

New member
ווואי איזה קטע חחחחחחחח

היא בדיוק כתבה שהיא שומעת יוני בלוך אז הגבתי לה ב"למה קוראים לך בלוכית" וזה בעצם על שם אותו יוני בלוך שהיא הזכירה שניה לפני חחחחחחחחחח איזה קטעים הולכים פהחחחחחחח זה כאילו בין ההודעה שלה לשלי אין קשר אבל בעצם יש חחחחח ענק!

Funky Giraffe

New member
יוני בלוך זה לא מונח גס

מבחינתי, אעלק "אנין טעם" שכמותי, הוא אחד המלחינים היצירתיים והחשובים ברוק של ארץ הקודש על אף הנפילות המיינסטרימיות פה ושם (ע"ע אחריות)

אני אסביר בקצרה למה אני בלוכית

שנים ההיתי פעילה פסיבית בפורום של יוני,כי כולן צעירות ולא היה לי עניין כל כך ובתקופה שיוני הוציא את הדיסק השני,חרשתי עליו יומם וליל בחודש אוקטובר הוא היה המנהל האומנותי בערב לזכרה של ענבל פלמוטר,וכולם תקפו אותו קשה,ואני נלחמתי להגנתו בכל החזיתות ובאחת הפעמים שנכנסתי לפורום שלו,היתה הודעה שהעלתה את דמי לראשי,והחלטתי שאני חייבת להגיב נכנסתי לתפוז להירשם,ובמעמד הכינוי לא ידעתי מה לרשום ומי שהיה קרוב אלי באותו רגע,אמר, על מה ההתלבטות את בלוכית בנשמה מאז עברנו משברים אני ויוני,יחסנו ידעו עליות ומורדות אבל נשארתי בלוכית! אגב תמיד חשבתי שכדאי לפתוח שרשור בנושא כינוים לפעמים אני מסתכלת על כינוי,ותוהה לעצמי מעניין מה עבר לאותו אחד בראש כשהוא בחר לעצמו את הכינוי אז הנה רעיון לשרשור חדש,יניב אתה טוב בפתיחת שרשורים שכל אחד יספר על הכינוי שלו מאיכן באה לו ההשראה!

אפרופו תגובה

אני לא מתיימרת לחנך אף אחד,חוץ מאת ילדיי הפרטים אבל ההיתי מציעה לך ברוח טובה ,לחשוב קצת לפני שאתה מתבטא בפורום מסיבה אחת פשוטה,הפורום מיועד להנעים לנו את הזמן,להעביר חויות בנושא מוסיקה,ולדבר על מוסיקה ולפעמים קורה שמדברייך ,האוירה נעכרת,ואנשים יוצאים משרשורים מותשים לגמרי ממך,,,,,,,אבל באמת ברוח טובה כבר אמר אחד לפני שלפעמים דווקא מעניין לקרוא אותך,וזה נכון גם לגביי

למעלה