צלי בשר בכרישה וזעפרן

צלי בשר בכרישה וזעפרן

צלי בשר בכרישה וזעפרן פורסם ב14 בפברואר 2008, 12:36 במדור מתכונים בע"ה צלי בשר בכרישה וזעפרן מצרכים: בשר צלי כתף/פילה מדומה 1 כרישה פרוסה לטבעות שמן 1/2 כפית כורכום 1/2 כפית פלפל אנגלי 2 עלי דפנה 1/2 כפית חוטי זעפרן מלח 2 כוסות מים/ציר בקר הכנה: מביאים את הבשר לרתיחה בסיר עם מים כדי כיסוי ומבשלים עד לריכוך. (עדיף בסיר לחץ). מסננים, שומרים את הציר שנוצר ומניחים לבשר להצטנן היטב. לאחר שהבשר הצטנן, פורסים לפרוסות בעובי הרצוי ומשחימים קלות במחבת קטנה. מחממים שמן בסיר ומתחילים לאדות את הכרישה. (להזהר לא לשרוף). מוסיפים כורכום, פלפל, מלח, עלי דפנה וזעפרן ומערבבים היטב. מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את נתחי הצלי לסיר ומבשלים כ 10 דקות באש גבוהה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עוד כשעה. פתגם: אשרי מי שיכול לתת מבלי לזכור זאת כל הזמן, ולקבל מבלי לשכוח זאת אף פעם...
 

מליאל

New member
נראה מדהים...יאמי ודיין לא שכחתי את המתכון עם

הארטישוק שניהם מגרים.
 

מליאל

New member
עכשיו את הזכרת לי...אז אני משנה תוכניות....

אז לשבת זה מה שאכין כנראה. נראה נפלא.
 
למעלה