צלי כתף עם רוטב חום
שלום-צריכה עזרתכם
קניתי נתח כתף טרי 5 .רוה להכין עם רוטב חום-כמו שהיו מגישים פעם באולמות.
קראתי מתכונים שונים,ומה יוצא יותר טעים:
קודם לצרוב את הנתח -לאטום ואז להמשיך לבשל במים עם עלי דפנה+סלרי_פלפל אנגלי וכו?
או ישר את הנתח לשיים במים עם שאר הדברים שרשמתי למעלה?
אשמח למתכון קל ועסיסי .תודה
שלום-צריכה עזרתכם
קניתי נתח כתף טרי 5 .רוה להכין עם רוטב חום-כמו שהיו מגישים פעם באולמות.
קראתי מתכונים שונים,ומה יוצא יותר טעים:
קודם לצרוב את הנתח -לאטום ואז להמשיך לבשל במים עם עלי דפנה+סלרי_פלפל אנגלי וכו?
או ישר את הנתח לשיים במים עם שאר הדברים שרשמתי למעלה?
אשמח למתכון קל ועסיסי .תודה