צלי כתף עם תפו"א מתובלים

clcl

New member
צלי כתף עם תפו"א מתובלים

זה נתח צלי כתף מס' 5 ממתין ל"טיפול"
 

clcl

New member
מתובל ומעוסה

באבקת רוטב פטריות + אבקת רוטב צלי + שמן זית
 

clcl

New member
תפוחי אדמה מתובלים

שמן זית, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח ושום גבישי.
 

clcl

New member
והאיחוד בין השניים

נכנס מכוסה ברדיד אלומיניום לתנור בחום בינוני-גבוה: למשך שעה ואח"כ לבינוני-נמוך עד למועד ההגשה
 

bigjack

New member
מעולה ../images/Emo106.gif

אני כבר מחכה ליד השולחן להגשה
 

clcl

New member
לצ'ו אסייתי - אם רק היה אפשר להעביר ניחוח

דרך המחשב.... אני מעלה את שעשיתי כדי שלא אשכח: 4 פלפלים אדומים - פרוסים לרצועות 1 פלפל ירוק - פרוס לרצועות 2 בצלים בינוניים - פרוסים לרצועות 1 פלפל חריף ארוך - חתוך לקוביות קטנות 4 שיני שום דשנות - קצוצות דק 4 קוביות של תיבול אסיאתי "דורות" 1 כפית זנגוויל טחון 1 כפית מחוקה של סוכר קורט מלח 2 כפות רוטב סויה (מקווה שלא שכחתי כלום). בסיר עם מעט שמן טיגנתי את הבצל.... לאחר שנעשה שקוף הוספתי את השום הקצוץ.... והמשכתי בטיגון תוך כדי ערבוב. הוספתי את קוביות התיבול האסיאתי וערבבתי עד שהתמזג עם הבצל והשום. הוספתי את הפלפל החריף - ערבוב קל ואז הוספתי את רצועות הפלפלים. הוספתי את התיבול, למעט רוטב הסויה, ערבוב בישול של כ- 5 דקות והוספת רוטב הסויה. בישלתי עוד כ- 15 דקות וזהו. ממש, ממש טעים. מקור: עצמי
 

Bavmorda

New member
../images/Emo207.gif באיזה חלק עוד אפשר להשתמש

חוץ מחלק מספר 5
לצלי כמו זה, ואחרים. השאלה מופנית לכולם כמובן
יש לי בעיה עם החלק הזה בגלל השכבה האמצעית והבלתי לעיסה שלו. B.
 

clcl

New member
נ.ב.

הטעם של השכבה האמצעית ממש מזכיר טעם של רגל בקר.
 
למעלה